GeBe’den Yeni Sezon Sürprizleri

Alışveriş Alışveriş GeBe’den Yeni Sezon Sürprizleri

Tarihler: 05 Mart 2007 Pazartesi ~ 08 Mart 2007 Perşembe

Firma: GeBe

Adres: Carousel, Cevahir ve Capitol alışveriş merkezleri ve Nişantaşı mağaza Nişantaşı İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2007 ~ Mar 8, 2007
45 ülkede hamile modasına yön veren GeBe’nin 2007 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu şık ve zarif çizgileriyle dikkat çekiyor.

GeBe’den yeni sezon sürprizleri
Hamile bayanlara giyimde seçkin alternatifler sunan GeBe’nin 2007 İlkbahar Yaz koleksiyonu zarif ve sportif bir tarzı yansıtıyor. Üstelik GeBe’nin bu sezon bir de sürprizi var... 2007 İlkbahar Yaz Koleksiyonu için özel olarak hazırlanan baskılı tişörtler hamile bayanların neşesine neşe katıyor. 45 ülkede hamile bayanların tercihi olan GeBe, ülkemizde Carousel, Cevahir ve Capitol alışveriş merkezlerinin yanı sıra Nişantaşı’ndaki mağazasıyla hizmet veriyor.

Bayanlar artık hamileliklerinde de şık giysiler giyebiliyorlar. GeBe’nin birbirinden zarif giysileri hamile bayanlara hem rahat ve serbest hareket edebilme özgürlüğü tanıyor hem de seçkin bir giyim zevkinin yansımalarını sunuyor. GeBe’nin Hollandalı tasarımcı Wendy Walet tarafından hazırlanan 2007 İlkbahar-Yaz Koleksiyonuna doğal renkler ve yumuşak dokular hakim. Anne adaylarına yüzlerce alternatif sunan GeBe koleksiyonu siyah-beyaz, uçuk pembe, haki, bej ve hardal tonlarını çarpıcı bir şekilde yorumluyor. GeBe’nin yeni koleksiyonu aynı zamanda keyifli hafta sonları için kırmızı-beyaz ve lacivert kombinasyonuyla enerjik ve eğlenceli bir tarza da yer veriyor.

Bu sezon zarif ve sportif bir tarzı yansıtan GeBe koleksiyonu, aynı zamanda baskılı tişörtlere de yer veriyor. GeBe’nin 2007 İlkbahar-Yaz Koleksiyonundaki baskılı tişörtlerde şirin ve esprili ifadeler yer alıyor. Hamileliğini kutlamak isteyen anne adaylarının büyük beğenisini kazanan GeBe’nin özel baskılı tişörtlerinde birbirinden eğlenceli sloganlar dikkat çekiyor. “Future Mama”, “What’s Kickin”, ”Coming Soon” ve “Under Construction” bunlardan yalnızca birkaçı.

Toplam 13 renk ve 70 modelden oluşan GeBe 2007 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, GeBe’nin Carousel, Capitol ve Cevahir alışveriş merkezlerindeki mağazalarının yanı sıra Nişantaşı mağazasında da hamile bayanların beğenisine sunulmuş bulunuyor. GeBe’nin tüm modelleri üretim aşamasında hamile bayanlar tarafından test ediliyor. Lycra içeren 1. sınıf kumaşların kullanıldığı GeBe tasarımları, konfor ve “2 kişilik” hareket özgürlüğünü de beraberinde getiriyor. GeBe’nin tüm etek ve pantolon gruplarının iç bel kısmında ayarlanabilir özel bir lastik aparatı bulunduğu için, anne adayları karınlarının büyümesine paralel olarak bedenlerine göre giysilerini rahatlıkla ayarlayabiliyorlar. Dileyen bayanlar GeBe giysilerini evlerinden çıkmadan, 0212 232 00 85 numaralı telefondan özel müşteri danışmanıyla irtibata geçerek de sipariş verebiliyorlar. GeBe’den telefon aracılığıyla kredi kartı kullanılarak alışveriş yapılabildiği gibi, 200 YTL ve üzeri siparişler için kargo ücreti alınmıyor.

GeBe hakkında:
Hamile bayanların giyim ihtiyaçlarına kaliteli çözüm üretmeyi hedefleyen GeBe, tüm ürünlerinin tasarımını Hollanda’da, üretimini ise ülkemizde gerçekleştirmektedir. GeBe konsepti modern, dinamik ve kendine güvenen anne adayları için özel olarak oluşturulmuştur. 25 yıllık geniş bir tecrübenin ışığında hizmet veren GeBe’nin ülkemizdeki anne adaylarıyla buluşması ise 2005 yılının Mart ayında gerçekleşmiş bulunmaktadır. Bugüne kadar Avrupa ve Amerika’nın seçkin hamile butiklerinde yer alan GeBe koleksiyonları kalite, konfor, yaratıcılık ve şıklığı yansıtır. Tasarımın görsel gücünün mükemmel kesim teknikleriyle birleştiği GeBe ürünleri 45 ülkede 1.100 noktada satışa sunulmaktadır. GeBe, senede iki kez ana ve dört kez ara koleksiyon hazırlar. Bu hazırlık sürecinde hamilelerin tüm istek ve ihtiyaçları dikkate alınır ve üretim aşamasında tüm modeller hamile bayanlar tarafından test edilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT