Gebelik Testi Predictor, Annelik Sevincine Ortak Oluyor

Alışveriş Alışveriş Gebelik Testi Predictor, Annelik Sevincine Ortak Oluyor

Tarihler: 08 Haziran 2011 Çarşamba ~ 08 Temmuz 2011 Cuma

Firma: Predictor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2011 ~ Tem 8, 2011

Bir kadın için anne olacağını öğrendiği an, dünyanın hiçbir güzelliğine değişilmez şüphesiz. Bu haberi en doğru kaynaktan öğrenmek ise büyük önem taşıyor. Kalitesiz ve doğruluk payı klinik testlerle kanıtlanmamış gebelik testleri ile annelik sevinciniz kursağınızda kalmasın.

Dünyanın evde uygulanan ilk gebelik testi Predictor, 1971 yılından bu yana dünyanın 26 ülkesinde kadınlara güzel haberi en güvenilir şekilde iletiyor. Yapılan klinik testler sonucu yüzde 99 doğruluk oranı kanıtlanan Predictor, kalitesiz gebelik testlerine meydan okuyor. Adet gecikmelerinin ilk gününden itibaren idrarda hCG varlığını tespit eden Predictor ile hamile olup olmadığınızı 5 dakikada en güvenilir kaynaktan öğrenebilirsiniz.

Predictor Hakkında

Predictor, evde uygulanan bir gebelik testidir. Dünyada 40 yıldır piyasada olan Predictor, yapılan klinik testler sonucu yüzde 99 oranında doğru sonuçlar veriyor. Predictor, Türkiye’ye sağlık ürünleri ve OTC sektöründe dünyanın en büyük üretici firmalarından biri olan Belçikalı Omega Pharma tarafından getiriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT