Gece Gündüz Journey Elbiseleri

Alışveriş Alışveriş Gece Gündüz Journey Elbiseleri

Tarihler: 11 Aralık 2006 Pazartesi ~ 15 Aralık 2006 Cuma

Firma: Journey

Adres: Metrocity Alışveriş Merkezi, Levent Levent İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2006 ~ Ara 15, 2006
“Giyilebilir Moda”nın imzası Journey’nin yeni koleksiyonunda yer alan elbiseler, hem gece hem de gündüz bayanların tercihi...

GECE GÜNDÜZ JOURNEY ELBİSELERİ
Her sezon özellikle çalışan bayanlara yönelik ürünleri ile büyük beğeni toplayan Journey, 2006 Sonbahar-Kış koleksiyonunda yer alan birbirinden farklı model ve renkteki elbiseleri ile dikkatleri çekiyor...

Sezonun gözdeleri arasında yer alan Journey elbiseleri arasında çiçekli, geometrik desenli, yarasa kollu, V yaka ve göğüs altından bağlama detaylarıyla hareketlendirilmiş elbiseler ve dantel elbiseler yer alıyor. Ayrıca dik yaka ve boyundan bağlama detayları kullanılmış şifon elbiseler, kruvaze, asimetrik kesim ve minik kollu elbiseler de bayanların beğenisine sunuluyor.

Gündüzden geceye taşınabilen elbise tasarımlarında, fiyonk, kurdela, kol ve yaka detayları yer alıyor. Toplam 60 mağazası ile özellikle 25-35 yaş arasındaki bayanlara hitap eden, özellikle çalışan bayanların hem iş hem de hafta sonu şıklığını devam ettirebileceği Journey koleksiyonunda ilk etapta 20 farklı model elbise tasarlandı.

Birçok farklı modelde elbiseyi bayanların beğenisine sunan Journey’de bu şık elbiselerin yeni sezon fiyatları 79-99 YTL. arasında değişiyor.

Journey Sonbnahar-Kış koleksiyonunun tamamlayıcıları arasında yer alan kemer ve çantalar da elbiselere ayrı bir şıklık katıyor.

Sezonun hareket özgürlüğü sağlayan lycra’lı dokumalı kumaşlar, ekoseler, tweed, kaşe gibi kumaşların yanı sıra şifonlarlar, krepler ve jarseler de Journey koleksiyonunda yer aıyor.

İstanbul’da Metrocity’de, İzmir Kipa Alışveriş Merkezi’nde ve Ankara’da 14 mağaza olmak üzere Türkiye’de toplam 70 satış noktasında tüketicilerle buluşan Journey, bayanları mağazalarına bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT