Geceler Onunla Daha Güzel

Alışveriş Alışveriş Geceler Onunla Daha Güzel

Tarihler: 04 Kasım 2010 Perşembe ~ 04 Aralık 2010 Cumartesi

Firma: DDF

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2010 ~ Ara 4, 2010

Yüz serumları anti-aging özellikleriyle cilt bakımımızın en önemli tamamlayıcısı. Cildi temiz tutmak, yeterli şekilde nemlendirmek, bol su içmek ve dengeli beslenmek de anti-aging adına düzenli bir şekilde yapmamız gerekenler arasında. DDF-Restoring Night Serum ile tanışarak, bakımı bir adım daha öteye taşıyarak, cildinize daha fazla fayda sağlayabilirsiniz.

DDF (Doctor’s Dermatologic Formula) güvencesiyle hazırlanan Anti-Aging Restorative serisinden DDF-Restoring Night Serum normal, normalden kuruya eğilimli, kuru ve çok nemsiz ciltler için gece bakım serumudur. Gece boyunca cildi derinlemesine nemlendirerek cildin doğal elastin yapısını güçlendirir ve doğal nem bariyerini onarır.

Sadece iki hafta sonunda çizgilerin görünümünü % 30 oranında azaltır. Cilt yapısını sağlamlaştırır. Sadece gece, temiz cilde, göz çevresi hariç, dört damla olarak uygulanır.

DDF-Restoring Night Serum,
İçeriğinde Hint safranı kökü, Gliserin, Vitamin B3, B5, E, Promatrixyl Pentapeptid bulunduran Turmerik Kompleks serbest radikallerin dolaşımını engeller, ince çizgilerin ve kırışıkların görünümünü azaltır. Cildi sıkılaştırır ve nemlendirir.

Lys Lastine : Cilde yoğun nem verme özelliği olan bir bitkidir.

Kafein : Kan dolaşımını hızlandırarak, cildin nemlenmesini artırır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT