Geceleriniz İCA`da Aydınlanıyor

Alışveriş Alışveriş Geceleriniz İCA`da Aydınlanıyor

Tarihler: 21 Ekim 2010 Perşembe ~ 21 Kasım 2010 Pazar

Firma: İCA Etiler

Adres: Nispetiye Cad. Yıldız Çiçeği Sok. No: 1 Etiler Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 358 36 66

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2010 ~ Kas 21, 2010

Geceleriniz İCA’da Aydınlanıyor

İCA Etiler, evinizin her köşesindeki aydınlatma ihtiyacınız için dünyanın en seçkin markalarını sizlerle buluşturuyor. Klasikten moderne uzanan geniş aydınlatma koleksiyonuyla iç dekorasyonda yepyeni bir dönem başlatan İCA Etiler mağazası, Voltolina, Vian Lighting, Almerich ve Italamp gibi markalardan oluşan seçkin bir koleksiyon sunuyor.

Sonbaharın gelmesiyle birlikte günler kısalıyor, geceler uzuyor ve evlerde aydınlatma ihtiyacı artık daha erken saatlerde başlıyor. Bunun bir diğer anlamı, artık evlerimizde kullandığımız aydınlatma aksesuarlarının ve avizelerin hayatımızın içinde daha uzun saatler yer alacağı. İCA Etiler mağazasının koleksiyonunda bulunan ve dünyanın en seçkin markaları tarafından hazırlanmış aydınlatma ürünleri, yalnızca evlere şık bir hava katmakla kalmıyor, aynı zamanda yaşam sevincini de ışıltılı bir yansımayla beraberinde getiriyor.

Evinizin her köşesi sımsıcak aydınlanıyor
İCA Etiler’in dünyanın dört bir yanından özel olarak seçtiği, her biri kendi özgün çizgilerini taşıyan aksesuar ve aydınlatma ürünleri de bu sonbaharda evlere ışığın gerçek sıcaklığını taşımaya hazırlanıyor. Bu sonbaharda avize tutkunları, İtalya’nın dünyaca ünlü markası Voltolina ile yaşadıkları mekanlara şıklığı ve ışıltıyı bir arada kazandırmanın mutluluğunu yaşayacaklar. Voltolina’nın özgün tasarıma sahip avizeleri, kullanılacak her türlü mekana uygun alternatifleriyle renkli seçenekler sunuyor. Avize tutkunlarını mutlu edecek bir diğer marka olan Vian Lighting ise aynı zamanda ayaklı abajur alternatifleriyle evinizin her köşesini aydınlatmaya aday.

Klasikten moderne, aydınlatmanın tüm renkleri İCA Etiler’de
Klasik tasarımlarıyla dikkat çeken İspanyol markası Almerich ise aynı zamanda modern tasarımların yer aldığı özel koleksiyonuyla evlerine farklı ve ışıl ışıl bir dokunuş arayanların gözdesi konumunda bulunuyor. İCA Etiler’in geniş aydınlatma koleksiyonu arasında yer bulan Italamp markalı ürünler ise İtalyan tasarımcıların modern ve neo-klasik yaklaşımlarının izlerini taşıyor.

İCA Etiler mağazasını Nispetiye Caddesi Yıldız Çiçeği Sokak No: 1 Etiler adresinde ziyaret edebilir, ihtiyaç duyduğunuzda 0212 358 36 66 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. İnternet üzerinde www.ica.com.tr web adresini tıklayarak İCA tarafından satışa sunulan ürünler hakkında ayrıntılı bilgi alabilir ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT