Geliştirilmiş Shell V-Power Diesel ile aracınızın

Alışveriş Alışveriş Geliştirilmiş Shell V-Power Diesel ile aracınızın

Tarihler: 27 Haziran 2005 Pazartesi ~ 30 Haziran 2005 Perşembe

Firma: Shell V-Power Diesel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2005 ~ Haz 30, 2005
“Shell V-Power Diesel” bugüne kadar Shell bilim adamları tarafından geliştirilen en yüksek temizleme gücüne sahip...
Geliştirilmiş Shell V-Power Diesel ile aracınızın ‘gerçek gücü açığa çıkıyor’

Dizel araç teknolojisindeki gelişmeler doğrultusunda yeni ürünlerini birbiri ardına tüketicilerin kullanımına sunan Shell, ‘Diesel Extra’ ve ‘V-Power Diesel’in ardından şimdi de, geliştirilmiş ‘Shell V-Power Diesel’i Türk tüketicisiyle buluşturdu. Avrupa standartlarında düşük kükürt değerine sahip olan “Shell V-Power Diesel”, daha iyi temizleme ve daha iyi koruma özellikleriyle dizel araçların gerçek gücünü kış dahil her mevsim ortaya çıkarıyor.

Günümüzün yüksek teknolojisine sahip dizel araçlar için özel olarak geliştirilen ve tüm dizel araçlarda kullanılabilen ‘Shell V-Power Diesel’, farklı motorlarla, farklı hava ve yol koşullarında yapılan çeşitli zorluk ve kalite testleri sonucunda geliştirildi.

Şimdi daha fazla güç!
Yüksek kaliteli yakıt teknolojileri alanında lider olan Shell’in geliştirdiği yeni nesil dizel yakıt ‘Shell V-Power Diesel’, sıradan bir yakıta kıyasla bir dizi avantaj sağlıyor. Shell Araştırma ve Geliştirme Merkezi (Shell Global Solutions) tarafından geliştirilen bugüne kadarki en yüksek temizleme gücüne sahip olan yeni ‘Shell V-Power Diesel” aynı zamanda “daha fazla güç vermek”, “daha iyi korumak” ve “daha yüksek setan sayısı ile daha iyi yanma gerçekleştirmek” üzere tasarlandı.

‘Shell V-Power Diesel’ Türkiye’de bugüne kadarki en yüksek temizleme etkisine sahip geliştirilmiş güçlü temizleme katığı ile aracın yakıt sistemini temizliyor ve koruyor. Daha yüksek setan sayısı ile de, daha iyi ve verimli bir yanma sağlıyor.

Avrupa dizel pazarında “Lider” Bugüne kadar İtalya, Macaristan, Almanya gibi ülkeler başta olmak üzere dünya genelinde birçok ülkede tüketicilere sunulan geliştirilmiş ‘Shell V-Power Diesel’, bulunduğu tüm ülkelerde, dizel pazarında tüketicilerin tercihlerinde ilk sıralarda yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT