Gelmiş Geçmiş En Hafif Mont

Alışveriş Alışveriş Gelmiş Geçmiş En Hafif Mont

Tarihler: 19 Ekim 2011 Çarşamba ~ 19 Kasım 2011 Cumartesi

Firma: The North Face

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 19, 2011 ~ Kas 19, 2011

40 yıllık deneyimi ile birleştirdiği teknoloji dolu tasarımlarını 2011 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’na taşıyan The North Face, bu mevsimde de zorlu tüm sporlarda yanınızda olmaya devam edecek.

Erkek & Kadın DiezMontlar bu sezon daha da zengin renk ve teknoloji ile karşımıza çıkıyor. Sonbahar 2011’le birlikte The North Face daha fazla kuş tüyü izolasyonu ve geliştirilmiş dış katman kumaş ile iddasını daha da yükseltiyor ve Diez’i 900-dolum kuş tüyü izolasyonlu gelmiş geçmiş en hafif mont yapıyor.

İçine T-Shirt Giyildiğinde -40’a Kadar Sıcak Tutan Mont
Gayet sıcak, toplanabilir ve inanılmaz hafif olan Diez Montlar erkek ve kadın vücut ölçülerine özel kesilen iki modelle sunuluyor.Kaz tüyünün 7 aşamadan geçmesi ile üretilen montlarda tamamen doğal işlemler kullanılıyor. Bu doğal işlemler ile yapısından ve doğal formundan bir şey kaybetmeyen Diez Montlar katlanabilir yapısı ile çantanıza dahi sığabiliyor. Diez 900 aldığı 900 sayısı ile Diez ailesinde en son teknoloji olan mont olma gururunu yaşıyor. Kaz tüyünün en yumuşak ve pürüssüz formunun kullanıldığı Diez 900’de konfor ve sıcak kalmak için tüm detaylar düşünülmüş.

Uzun şehir gezileri, dik yamaçlar, zorlu patikalar... Keşfetmek için çıkılan her yolda outdoor ruhunu yansıtan The North Face, 2011 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda teknolojinin, konforun ve outdoor tarzın altını çizen tasarımlar sunuyor.

BennAffleck’deDiez montlar ile en soğuk havalarda bile sıcak kalmayı sevenlerden…

Tüm Dokunmatik Ekranlara İmzasını Atan Eldiven
The North FaceEtipGloves… Soğuk havalarda ellerinizi korurken aynı zamanda telefonunuzda mesaj yazabilecek, resim paylaşabilecek ve sosyal ağlardan bir saniye bile uzak durmayacak konfor yaşayacaksınız.

The North Face teknolojisi ile tescillenmiş ve dokunmatik ekran duyarlılığı olan parmak uçları aynı zamanda rüzgarı ve soğuk havayı hissettirmeyecek özel dokusu ile sıcaklık hissinden hiç bir şey eksiltmiyor. The North FaceEtipGloves, elin anotomisine uygun yapı formuna giyildiği an ulaşırken dış dokusu ile dokunulan her alanda sağlam tutuş ve üstün dayanıklılık sağlıyor.

EtipGloves… Hayattan bir saniye bile uzak durmayanlar için soğuk havalarda eldiven giymeyi bir stil haline dönüştürüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT