Genç Sevgililere Çilek Genç Odası’ndan Farklı Hediye Seçenekleri…

Alışveriş Alışveriş Genç Sevgililere Çilek Genç Odası’ndan Farklı Hediye Seçenekleri…

Tarihler: 13 Şubat 2006 Pazartesi ~ 14 Şubat 2006 Salı

Firma: Çilek Genç Odası

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 13, 2006 ~ Şub 14, 2006
Genç Sevgililere Çilek Genç Odası’ndan Farklı Hediye Seçenekleri…

Türkiye’de “Genç Odası“ sektörünün öncüsü, özgün tasarımlarıyla dünyada bir milyon’dan fazla çocuk ve gencin odasını süsleyen Çilek Genç Odası, birbirinden değerli hediye seçenekleriyle Sevgililer Günü’ne farklı bir anlam katıyor.

Tüm ürünlerinde gerçek 5 yıl garanti veren Çilek Genç Odası, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü heyecanla bekleyen tüm sevgilileri mağazalarına bekliyor. Sevgi dolu dünyalara parlak ışıklar yansıtan Kalpli tavan lambalar, sıra dışı ve heyecan dolu odalar yaratmaya imkan tanıyan rengarenk aksesuarlar, yumuşak dokunuşlarla sevincin izlerini sunan kalpli halılar, sıcacık uykulara eşlik eden kalpli yatak örtüleri ve birbirinden değerli nice hediye seçenekleri Çilek mağazalarında sizlerle…

Çilek Genç Odası sevgililere sadece hediye seçenekleriyle değil, ödeme kolaylıklarıyla da avantajlar sağlıyor. Çilek Genç Odası’ndan satın alacağınız hediyenizi peşin fiyatına 20 taksit veya nakit ödemelerinizde % 20 indirim ile sahip olabilir ve dilediğiniz kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Sektöründe saygın bir marka olan Çilek Genç Odası, Türkiye’de “Bavyera Eyalet Meslek Kuruluşu”na yaptırılan testler sonucunda tüm ürünleri GS sertifikası ile ödüllendirilen tek mobilya markası konumunda bulunmaktadır.

Müşteri odaklı yaklaşımıyla, çocuk ve gençlerin sağlıklı gelişimine katkılar sağlayan ürünler tasarlamayı ve Türk tasarımlarını tüm dünyaya taşımayı kendine hedef olarak seçmiş olan Çilek Genç Odası, Türkiye’de toplam 93 konsept mağazaya sahiptir. Farklı mağazacılık anlayışı ile, yurtdışında 12 farklı ülkede 22 konsept mağazası bulunan Çilek Genç Odası, Almanya, Hollanda, Macaristan, Almanya, Dubai, Azerbaycan, Malta, Iran, Güney Kore, Avustralya, Tunus, Fas, Cezayir ve Mısır’da yer almaktadır. Toplam 23.000 m2 kapalı alanda faaliyet gösteren fabrikasında özel olarak tasarlanan ve üst düzey teknoloji standartlarında üretilen Çilek Genç Odası ürünleri 5 yıl gerçek garantiye sahip olup, tüm dünyada 1 milyon ’dan fazla çocuk ve gencin odasında yer almaktadır.
www.cilek.com.tr





istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT