Genç Spor Kulübünden ‘Asım Kurt Kupası’nda Büyük Başarı: AKUT Spor Kulübü Kayakta Türkiye İkincisi

Alışveriş Alışveriş Genç Spor Kulübünden ‘Asım Kurt Kupası’nda Büyük Başarı: AKUT Spor Kulübü Kayakta Türkiye İkincisi

Tarihler: 24 Mart 2010 Çarşamba ~ 31 Mart 2010 Çarşamba

Firma: Akut

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2010 ~ Mar 31, 2010

Henüz ilk sezonunu tamamlayan AKUT Spor Kulübü Kar Sporları Şubesi , 20-21 Mart 2010 tarihlerinde Erzurum, Palandöken’de gerçekleştirilen Asım Kurt Kulüpler Arası Alp Disiplini Kayak Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Asım Kurt Kupası, erkek ve bayanlar için Çocuk 1, Çocuk 2, Genç ve Büyük olmak üzere toplam 8 ayrı kategoride yapılıyor. Türk alp disiplini kayak tarihinin en önemli ismi olan Asım Kurt hatırasına 1973 yılından bu yana yapılan kupaya AKUT Spor Kulübü büyük önem veriyor.

Palandöken’de çok iyi kar koşullarında ve başarılı bir organizasyonla gerçekleştirilen yarışma, doğu ve batı illerinin kayakçılarının kaynaşması için mükemmel bir ortam yarattı. AKUT Spor Kulübü’nün büyük erkekler, büyük bayanlar ve genç bayanlar kategorilerinde sporcusu yarışmamasına rağmen, Türk kayağının Erzurum ve Sarıkamış’ta yerleşik köklü kulüpleri arasında aldığı başarı, yerel kulüplerin sporcu, antrenör ve idarecileri tarafından da övgü aldı.

Çocuk 1 ve Çocuk 2 kategorilerinde, erkek ve bayanlar için, Slalom ve Büyük Slalom branşlarında dağıtılan 24 madalyadan 14 tanesini AKUT sporcuları aldı. Çocuk 1 Bayan ve Çocuk 1 Erkek kategorilerinde ise AKUT sporcuları sadece 2 madalyayı diğer kulüplerdeki rakiplerine bıraktılar.

Küçük yaş gruplarındaki üstünlükleriyle başarıyı yakalayan AKUT sporcuları, ilk defa katıldıkları Asım Kurt Kupası için özel tasarlanmış olan tek tip tişörtleriyle de dikkat çektiler. AKUT sporcuları, milli takım kampları ve yarışlarında edindikleri arkadaşlarına da yarışma hatırası olarak birer tişört hediye ettiler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT