Gençler Lc Waikiki ile Eğlenceli Bir Bahara İmza Atıyor

Alışveriş Alışveriş Gençler Lc Waikiki ile Eğlenceli Bir Bahara İmza Atıyor

Tarihler: 01 Mart 2012 Perşembe ~ 01 Mayıs 2012 Salı

Firma: Lc Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 1, 2012 ~ May 1, 2012

Gençliğin coşkusu LC Waikiki tasarımlarında...

Türkiye’nin hazır giyimde lider markası LC Waikiki, 2012 İlkbahar Genç Kız ve Genç Erkek koleksiyonu ile şimdiden gençlerin içini ısıtıyor. Çiçekli baskılardan dantel detaylara, renk bloklu çizgilerden ekoseli desenlere kadar 2012 modasına yön veren tasarımların hepsi, LC Waikiki’nin yeni koleksiyonunda gençliğin dinamizmini yaşatıyor.

Genç kızlar feminen şıklığın rahatlığı ile tanışıyor…

Rengarenk bir sezona merhaba diyen LC Waikiki, modayı yakından takip eden genç kızlar için benzersiz bir koleksiyona imza atıyor. Sezonun dikkat çeken detaylarına tasarımlarında yer veren LC Waikiki, Marine çizgisinde tasarlanmış “La Petite Pomme” ve “Riviera Voyage” teması ile mavi-kırmızı-beyaz birlikteliğini ön plana çıkartırken, çizgiler, fiyonklar, puantiyeler ve çiçek desenleriyle de romantik ve eğlenceli bir bahara merhaba diyor. “Block Party” temasıyla pastel ve yumuşak tonların uyumunu renk blokları ile vurgulayan LC Waikiki, bu temada beyaz, açık pembe, su yeşili ve eflatun gibi renklere dikkat çekiyor. Bu temanın devamı niteliğindeki “Rainbow Crush” temasında ise renk blokları daha cesur ve daha canlı renkler sevimli karakterler ve meyve desenleriyle birleşerek gardırobumuzu donatıyor. Doğadan esinlenerek oluşturulmuş “Sweet Sahara” temasında ise kargo pantolonlar feminen üstlerle kombinleniyor, çiçek desenli uzun etekler kısa kazaklarla bütünleşiyor. Dantel detayların ve etnik baskıların ön plana çıktığı temada haki, mercan, ekru ve pudra renklerinin uyumu gözler önüne seriliyor. Bu temadan yola çıkarak hazırlanan “Safari Traveller”da Afrika ruhunun yarattığı etnik detaylar modern çizgilerle birleşiyor.

Özgüveni yüksek genç erkekler LC Waikiki’den vazgeçmiyor…

İlkbahar’a damgasını vuracak genç erkek koleksiyonu ile LC Waikiki, sportif, doğal ve denim çizgilerini koleksiyona işliyor. Müzik ve basketbol temasının işlendiği “Spor Line” grubunda siyah, antrasit ve gri tonlarının hakim olduğu penye tişörtler, aktif spor pantolonlar ve sportif sweatler dikkat çekiyor. “Denim Line” temasında ise şehirli genç vurgusunu yapan LC Waikiki, ekose gömlekler, polo yaka ve şehir baskılı t-shirtler ve çizgili trikolarda lacivert, kırmızı ve mavi renklerini ön plana çıkarıyor. Yolculuk temasının hakim olduğu “Naturel Line” grubunda dikkat çeken rahat kesim denimler ve yandan cepli pantolonlar, beyaz, mavi, pembe ve mercan tonlarının baskın olduğu üstlerle genç erkeklerin gardıroplarında yerini alıyor. Essential ürünlerde ise şehir teması, rock, motorsiklet, street ve İstanbul baskılı t-shirtleri ön plana çıkartan LC Waikiki 2012 Genç Erkek Koleksiyonu, rakam ve yazı ile modernleştirilmiş trikolar, gömlekler ve spor görünümlü dış giyimler ile gençlerin vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor.

Aksesuarlar bahara hazır…

Modayı takip eden gençler LC Waikiki aksesuarları ile bu sezon da dünya trendlerine kavuşuyor. Genç kızlar, özel aplike detaylı cüzdanlara sahip olmanın ayrıcalığını yaşarken, sezonun en iddialı koleksiyonu olan neon detaylı çantalarla da genç olmanın keyfini çıkarıyor. Çiçek ve romantik desenlerle süslenmiş rahat babetlerin eşlik ettiği LC Waikiki Genç Kız Koleksiyonu sürpriz desenli çoraplarla da baharın coşkusuna eşlik ediyor.

Genç erkekler ise farklı renk ve desenlerdeki büzgülü penye bereler ile şıklığını tamamlarken, fosforlu bağcıklarla süslenmiş spor ayakkabılar sayesinde sezonun modasını gittiği her yere taşıyor.

www.lcwaikiki.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT