Gençlerin En Gözdesi Lenovo, Üniversitelileri coşturacak!

Alışveriş Alışveriş Gençlerin En Gözdesi Lenovo, Üniversitelileri coşturacak!

Tarihler: 09 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 09 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Lenovo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2011 ~ Haz 9, 2011

Teknolojiyi eğlence ile buluşturan Lenovo, Türkiye’nin en büyük üniversitelerinde gerçekleşecek bahar şenliklerinde, üniversiteli gençleri sınırsız eğlence, adrenalin ve sıradışı şovlar ile coşturacak.

“Eğlenceye Sen de Katıl” sloganı ile yüksek performanslı teknolojiyi sıradışı ürünlerle bir araya getiren Lenovo, Mayıs ayında gerçekleşecek bahar şenliklerinde, 6-7 Mayıs’ta Boğaziçi Üniversitesi, 12-13 Mayıs’ta Yeditepe Üniversitesi, 14 Mayıs’ta Koç Üniversitesi ve son olarak 19 Mayıs’ta Galatasaray Üniversitesi’nde gençlerle buluşacak.

Gün boyu, ünlü sanatçıların konserlerinin, sıradışı etkinliklerin ve sınırsız eğlencenin eksik olmayacağı şenliklerde, Lenovo, dinamizmi, hızı ve en yeni ürünlerini öğrenciler ile test edecek.

Lenovo’nun IdeaPad ürün grubunda yer alan, oyun ve yüksek multimedya performansının en zirve modelleri Y, Z ve S serisi bilgisayar modellerinin yanısıra, Lenovo’nun teknoloji tutkunları ile buluşturduğu hepsi bir arada (AIO) ürünü A700, gençlerin aklını başından alacak.

Bahar şenlikleri boyunca isteyen herkesin katılabileceği FIFA 2011 ve Need For Speed turnuvaları ile birincilere müthiş ödüller verecek olan Lenovo, büyük ödüllerin yanısıra, gerçekleştireceği renkli aktivitelerle üniversitelileri netbooktan bilgisayar çantasına kadar birbirinden enerjik hediyelerle coşturacak.

Her sene, binlerce üniversitelinin akın ettiği bahar şenliklerinde yer alacak olan Lenovo, “Eğlenceye sen de katıl” konsepti ile genç ve eğlenceli ruhunu, bu şenliklerde de doludizgin devam ettirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT