Gençlerin Gözü İstikbal`in TV Hediye Kampanyasında

Alışveriş Alışveriş Gençlerin Gözü İstikbal`in TV Hediye Kampanyasında

Tarihler: 17 Eylül 2007 Pazartesi ~ 27 Eylül 2007 Perşembe

Firma: İstikbal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2007 ~ Eyl 27, 2007

GENÇLERİN GÖZÜ İSTİKBAL’İN TV HEDİYE KAMPANYASINDA

İstikbal, gençlere özgürlüğün kapılarını aralayan birbirinden farklı renk ve model seçenekleri ile konforu doyasıya yaşatan genç odası takımları alanlara Vestel 37 ekran TV hediye ediyor.

Mobilya sektörünün lider markası İstikbal, canlı renklerlere sahip modern tasarımlı genç odası takımlarındaki yeni kampanyası ile gençlerin enerjilerini odalara taşıyor. Gençliğin heyecanını yansıtan, konfor ve fonksiyonelliği birleştiren İstikbal genç odası takımlarında kaçırılmayacak bir kampanyaya daha imza atan İstikbal, Vestel 37 ekran TV hediye ederek gençlere odalarında aradıkları özgürlüğü vaad ediyor...

Yeni eğitim döneminde gençlere en güzel hediyeyi sunan İstikbal, 1 Eylül - 31 Ekim 2007 tarihleri arasında genç odası takımlarında geçerli olan TV hediye kampanyası yanında maksimum karta özel peşin fiyatına vade farksız 12 veya 18 aya varan vade farklı taksit imkanı ile ailelerin de yüzünü güldürüyor. Zevkli tasarımlardaki masa, gardırop, karyola, kitaplık ve aksesuar alternatifleri ile yaşam alanlarını farklı bir çok model ile zenginleştiren İstikbal, gençlere kendi odalarını özgürce seçebilme şansı da sunuyor.

Moda renkleri, dinamik, ergonomik ve birbirinden enerjik tasarımları birleştiren İstikbal genç odaları, kaçırılmayacak ödeme avantajı ve TV hediye kampanyası ile Türkiye çapında 1000’e yakın mağazasında sizleri bekliyor.

www.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT