Genesis’ten “Akıllı Ped” Vi-Sense artik Türkiye’de…

Alışveriş Alışveriş Genesis’ten “Akıllı Ped” Vi-Sense artik Türkiye’de…

Tarihler: 04 Haziran 2009 Perşembe ~ 04 Temmuz 2009 Cumartesi

Firma: Genesis

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2009 ~ Tem 4, 2009
Genesis’ten “Akıllı Ped” Vi Sense artik Türkiye’de…
Genesis İlaç’tan kadınlar için pratik çözüm… Avrupa ve Amerika’da kullanılan ve çok ilgi gören akıllı ped Vi Sense artık Türkiye’de…

Kadınlar Vi Sense İle Yaza Rahat Giriyor…

Pazara yenilikçi ürünler vermeyi misyon olarak benimseyen Genesis İlaç, Vi Sense isimli ürünüyle bir ilki gerçekleştirerek, kadınlara genital akıntı sorunu ile karşılaştıklarında, teşhis ve tanı kolaylığı sağlıyor. Özellikle yaz aylarında deniz ve havuz yoluyla geçebilecek mikroplar için Vi Sense en öncelikli tanı ürünü…

Rahat bir günlük pedden oluşan ürün, sonuçların yorumlanmasını renk değişimi ile sağlayan kolay bir sınıflandırma aracı olarak kullanılıyor.
Enfeksiyonlar; vajinal salgının pH seviyesinin 4.5’in üzerine çıkmasına ve vajinal akıntı oluşmasına yol açar.
VI-SENSE Test’in içinde, renkli pH indikatörü içeren özel bir polimer bulunur. Kullanımdan önce sarımsı renkli olan polimer, akıntıyı analiz ederek renk değişimleri ile kullanıcıyı yönlendirir.
Mavi bir leke; enfeksiyon olabileceğini gösterir. Bu enfeksiyonlar yalnızca reçeteli ilaçlar tarafından tedavi edilebileceğinden, hastayı bir doktora danışması için yönlendirir. Sarı bir şerit ise, akıntının normal asidite parametreleri içerisinde olduğunu gösterir ve basitçe tedavi edilebilecek bir akıntının varlığını haber verir. Vajinal ph düşürücüler ile bu akıntı kolayca giderilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT