Gerçek Aşka İnanan Herkes 9 Şubat Gecesi Puma `Make a Date Party`de Buluşuyor

Alışveriş Alışveriş Gerçek Aşka İnanan Herkes 9 Şubat Gecesi Puma `Make a Date Party`de Buluşuyor

Tarihler: 09 Şubat 2007 Cuma ~ 09 Şubat 2007 Cuma

Firma: PUMA Beyoğlu Konsept Mağazası

Adres: Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2007 ~ Şub 9, 2007

GERÇEK AŞKA İNANAN HERKES 9 ŞUBAT GECESİ PUMA “MAKE A DATE PARTY” DE BULUŞUYOR!

Enerjiyi, yaratıcılığı, heyecanı, mutluluğu ve aşkı tasarımlarına yansıtan günlük ve spor giyim markası PUMA ile dünyaca ünlü denim markası Evisu birlikteliğinden doğan “True Love Never Dies” “Gerçek Aşk Ölmez” Jean koleksiyonu, gerçek aşkın peşinde koşanları bir araya getiriyor.

9 Şubat Cuma günü PUMA Beyoğlu Konsept Mağazası’nda “Bu Sevgililer Gününde Yalnız Olmayacaksınız” sloganıyla 20.00 – 23.00 saatleri arasında gerçekleşecek PUMA-Evisu “Make A Date Party”, sevgililer gününe yalnız girmek istemeyenler için sürprizlerle dolu eğlenceli bir gece olacak.

Bu çok özel partiye PUMA mağazalarından yapacağınız alışveriş karşılığında sahip olacağınız davetiyelerle katılabileceksiniz. Ayrıca 24 Ocak Çarşamba itibariyle, Türkiye’nin ünlü VJ’i Cem Ceminay’ın Radyo N101’de sunduğu, eğlenceli sabah programına dâhil olmanız ve size yöneltilen soruları doğru olarak yanıtlamanız sonucunda da davetiye kazanabilirsiniz.

Üstelik Cem Ceminay’ın sabah programı ile aşkın enerjisinden yola çıkılarak tasarlanan PUMA “True Love Never Dies” Jean koleksiyonundan eşsiz parçalara sahip olma şansına erişeceksiniz.

Beyoğlu Konsept Mağazası’nda gerçekleşecek olan partide sizleri birbirinden hoş sürprizler bekliyor. Buzda Dans ile ekranlardan izlediğimiz, son dönemin yükselen oyuncusu, başarılı sunucu Alp Kırşan’ın da katılacağı partide; çiftlerin sevgililer günü için özel olarak tasarlanan Aşk Koltuğu’nda vereceği birbirinden romantik ve eğlenceli pozlar bu özel günün hatırası olarak partiye katılan tüm konuklara hediye edilecek. Gecenin sürprizi ise en romantik ve aşk dolu pozun sahibi çiftin kazanacağı PUMA “True Love Never Dies” koleksiyonu olacak.

Dikkat… 9 Şubat Cuma akşamı PUMA Make A Date Party’nin keyifli ve romantik ortamında belki de yıllardır özlemini duyduğunuz hayallerinizi süsleyen sevgiliye kavuşacak ve Sevgililer Günü’ne hayatınızın aşkı ile birlikte gireceksiniz…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT