Gezinet Hem Konuşturuyor Hem Seyrettiriyor !

Alışveriş Alışveriş Gezinet Hem Konuşturuyor Hem Seyrettiriyor !

Tarihler: 18 Ağustos 2008 Pazartesi ~ 20 Ağustos 2008 Çarşamba

Firma: Gezinet

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 18, 2008 ~ Ağu 20, 2008

GEZİNET’ten Hem Konuşturan Hem Seyrettiren Kampanya!

GEZİNET, Türkiye’nin her bölgesinden değişik yolculuk alternatiflerini en güvenli, en hızlı, en uygun şartlar ve çeşitli cazip promosyonlarla ziyaretçilerine sunmaya devam ediyor.

Tatile gitmenin en ekonomik ve kolay yolu GEZİNET, Avea ve Digitürk ile yeni fırsatlar sunmaya başladı. 20 Temmuz ile 31 Aralık 2008 tarihleri arasında www.gezinet.net üzerinden 12 veya 6 taksit kampanyalı otellerden rezervasyon yaptıranlar Avea’dan 100 veya 250 kontör /dakika kazanma şansını yakalıyor.
Kampanyaya katılan GEZİNET ve Avea kullanıcısına en geç 30 gün içerisinde kazandığı kontör veya dakika yükleniyor ve SMS mesajı ile kazandığı hediye kendine bildiriliyor. Hediyeyi kazanabilmesi için, GEZİNET kullanıcısının rezervasyon ödemelerini www.gezinet.net üzerinden yapması ve almaya hak kazandığı hediyeyi adres ve telefon bilgilerini GEZİNET’e bildirmesi yeterli oluyor.

HERKESE UYGUN PROMOSYON GEZİNET’TE...

GEZİNET’in promosyonları arasında Digitürk aboneliği de var. 20 Temmuz - 15 Eylül 2008 arasında yine 12 veya 6 taksit kampanyalı otellerden rezervasyonlarını GEZİNET üzerinden yaptıranlar, sadece 30 YTL olan Digitürk aktivasyon ücretini ödedikten sonra 1 yıllık Digitürk aboneliği kazanıyor. Ya da Digiturk Ekonomik Paket’e hak hakanıyor. Digitürk abonesi olan GEZİNET kullanıcıları ise Digitürk’ten yine 1 yıl boyunca 12 x 9,90 YTL= 118,8 YTL̃̃ ya da 12 x 19,90.-YTL= 238,8 YTL indirim kazanıyor.

Kampanya ile ilgili ayrıntılı tüm bilgilere http://www.gezinet.net/kampanya/ adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT