gnçtrkcll’li Gençliğin Gücünü Gösterdi, Kenan Doğulu Konserlerinin Olacağı İlleri Belirledi

Alışveriş Alışveriş gnçtrkcll’li Gençliğin Gücünü Gösterdi, Kenan Doğulu Konserlerinin Olacağı İlleri Belirledi

Tarihler: 23 Eylül 2010 Perşembe ~ 17 Ekim 2010 Pazar

Firma: gnçtrkcll

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2010 ~ Eki 17, 2010

gnçtrkcll’li Gençliğin Gücünü Gösterdi, Kenan Doğulu Konserlerinin Olacağı İlleri Belirledi

gnçtrkcll’lilerin 11 günde 14 il için verdikleri oylar, Turkcell organizasyonuyla gerçekleştirilecek Kenan Doğulu konserlerinin hangi illerde yapılacağını belirledi. gnçtrkcll ayrıcalığıyla ücretsiz izlenebilecek 8 konserin ilki 1 Ekim Cuma günü İstanbul’da düzenlenecek.

Türkiye’nin gençlik kulübü gnçtrkcll, Ekim ayında gerçekleştirilecek Kenan Doğulu konserleri serisinin hangi illerde yapılacağını üyelerinin talepleriyle belirledi. 8-19 Eylül tarihleri arasında internetten ve SMS yoluyla 14 il için yapılan oylamada, gnctrkcll’liler 500 binden fazla oy kulandı. Gençlerden en çok oy alan il 85 bin oy ile Adana olurken, konser yapılacak diğer iller, aldıkları oy sırasına göre; Bursa (66 bin oy), Trabzon (65 bin oy), Gaziantep (44 bin oy), Konya (43 bin oy), İzmir (41 bin oy), Ankara (40 bin oy) oldu.

İnternetten ve SMS yoluyla oy kullanarak gnçtrkcll’liler tarafından belirlenen iller, hem Kenan Doğulu’nun şarkılarıyla hem de DJ performansları ve gnçtrkcll’in sürpriz eğlenceleriyle hareketlenecek. Kenan Doğulu’yla coşturacak konserler serisi; 1 Ekim Cuma günü İstanbul Turkcell Kuruçeşme Arena’daki açılış konseriyle başlayacak, İzmir, Bursa, Trabzon, Gaziantep, Adana ve Ankara’da konserlerin ardından 17 Ekim Pazar günü düzenlenecek Konya konseriyle sona erecek.

Konser biletleri gnçtrkcll’den!
Gerek avantajlı tarife ve kampanyaları gerekse sunduğu sürpriz fırsatlarla üyelerine “İyi ki gnçtrkcll’liyim!” dedirten Türkiye’nin gençlik kulübü, gnçtrkcll’lilere ücretsiz davetiye ayrıcalığı da sunuyor. 20 TL’lik ve üzeri konuşma kartı alan Hazır Kart’lı gnçtrkcll’liler 2 kişilik, Hazır Kart’lı Turkcell’liler de 1 kişilik davetiye kazanıyor. Faturalı hat sahibi gnçtrkcll’liler 2 ve Faturalı hat sahibi Turkcell’liler ise ek bir işlem yapmadan 1 kişilik davetiye alma hakkına sahip oluyor. Ayrıca yeni Turkcell hat alanlar, cep telefon numarasını Turkcell’e taşıyanlar,Turkcell 3G VINN satın alanlar ve Türkiye’nin ilk ve tek lokasyon tabanlı sosyal paylaşım platformu gezenzi.com’a 3 arkadaşını getirenler de 2 kişilik davetiye hakkı elde ediyor. Davetiyeler Turkcell İletişim Merkezleri`nden alınıyor.

GENÇLİĞİN GÜCÜ KONSERLERİ TAKVİMİ
1 Ekim Cuma İstanbul Turkcell Kuruçeşme Arena
2 Ekim Cumartesi İzmir Fuar Alanı
3 Ekim Pazar Bursa Kent Meydanı AVM
6 Ekim Çarşamba Trabzon Forum Avm Otopark Alanı
10 Ekim Pazar Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Yanı Otopark Alanı
11 Ekim Pazartesi Adana Çukurova Belediyesi Hayal Park
16 Ekim Cumartesi Ankara Anka Mall AVM Otopark Alanı
17 Ekim Pazar Konya Kulesite AVM Otopark Alanı

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT