gnçtrkcll’lilerin en sevdiği üç dev kampanya bir arada!

Alışveriş Alışveriş gnçtrkcll’lilerin en sevdiği üç dev kampanya bir arada!

Tarihler: 17 Kasım 2008 Pazartesi ~ 22 Kasım 2008 Cumartesi

Firma: gnçtrkcll

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2008 ~ Kas 22, 2008
Bu kış keyifli geçecek!
gnçtrkcll’lilerin en sevdiği üç dev kampanya bir arada!

gnçtrkcll, gençlerin en sevdiği üç büyük kampanyasını bu kez aynı anda başlatıyor. “Bir sinema bileti alana ikincisi bedava”, “McDonald’s’tan bir menü alana ikincisi bedava” ve “Ünlü markalarda yüzde 25 indirim” kampanyaları ile gnçtrkcll’liler bu kışı çok keyifli geçirecek.

Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü gnçtrkcll, üyelerine avantajlı fırsatlar sunan kampanyalarıyla gnçtrkcll’lilerin hayatlarını zenginleştirmeye devam ediyor. gnçtrkcll çok sevilen sinema, McDonald’s ve giyim kampanyalarını aynı anda tekrar başlatıyor. Geçen kampanya döneminde 1,5 milyonun üzerinde bedava sinema bileti, 5 milyona yakın bedava menü alan ve 700.000’e yakın indirimli alışveriş yapan gnçtrkcll’liler bu kampanya yağmurunda, sevdiklerine tekrar sinema bileti ve McDonald’s menüleri ısmarlayacak, yeni sezona girerken ünlü markalardan %25 indirimli giysi, ayakkabı-çanta ve takı alabilecek.

Sinema Kampanyası: “Bir sinema bileti alana ikincisi bedava”
gnçtrkcll’lilerin her yıl heyecanla takip ettiği sinema kampanyası bu yıl da “bir bilet alana ikincisi bedava” teklifiyle, pazartesi ve perşembe günleri Türkiye genelinde 1,000’in üzerinde salonda geçerli olacak. Sinema kampanyası kapsamında, gençler anlaşmalı sinemalarda “gnçtrkcll popcorn menüsü”nden % 50 indirimli faydalanacak. Geçen yıllarda düzenlenen ve gnçtrkcll üyelerinin birbirinden güzel hediyeler kazandığı “Sürpriz Koltuk” uygulaması bu yıl yine devam edecek. Kampanya bayram tatilleri, ilk ve orta öğretim sömestr dönemleri haricinde 31 Mayıs 2009 tarihine kadar geçerli olacak.

McDonald’s Kampanyası: “McDonald’s’tan bir menü aldığında ikincisi bedava”
gnçtrkcll geçen yıl üyelerinden yoğun ilgi gören kampanyası ‘Mc Donald’s’larda 1 menü alan gnçtrkcll’liye 1 menü bedava’ kampanyasını bu yıl yeniden gerçekleştiriyor. Bu yıl kampanya menülerine 4 kahvaltı menüsünün de dahil olduğu kampanya, Türkiye’deki tüm McDonald’slarda (Dalaman Mc Donald’s hariç) geçerli. Kampanyaya dahil olan Etli McTurco, Tavuklu McTurco, McChicken, 6’lı Chicken McNuggets, 9’lu Chicken McNuggets, Double Hamburger ve Hamburger Süper, Egg McMuffin, Sausage McMuffin, Sausage McMuffin with Egg, Big Breakfast menülerden birini seçen gnçtrkcll üyeleri, kampanyaya dahil menülerden istedikleri birini bedava alma şansına sahip olacak. Ayrıca 2 Big Mac menü de sadece gnçtrkcll’lilere özel 12.5 YTL’den satılacak. Kampanya 31 Mart 2009 tarihine kadar geçerli olacak.

Giyim Kampanyası: “Ünlü markalarda yüzde 25 indirim”
gnçtrkcll’in giyim kampanyası bu kış da yeni markalarla devam ediyor. Giyim, ayakkabı ve takı markalarından; Colin’s, Hotiç, Lescon, Polo Garage, Sevenhill, So Chic ve Steve Madden’da gnçtrkcll’lileri yüzde 25 indirim bekliyor. Bu fırsat 15 Aralık 2008 tarihine kadar 60 ilde toplam 470 mağazada geçerli olacak.
Kampanyadan, geçerli kulüp şifresi olan gnçtrkcll üyeleri kulüp şifreleri ve cep telefonu numaralarıyla yararlanabilecek. gnçtrkcll’nin üyelerine özel olarak sunduğu faydalar ve avantajlı kampanyalar devam edecek.
www.gnctrkcll.com
www.turkcell.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT