gnçtrkcll’lilerin Sevgililer Günü 1 Ay Sürecek…

Alışveriş Alışveriş gnçtrkcll’lilerin Sevgililer Günü 1 Ay Sürecek…

Tarihler: 13 Şubat 2006 Pazartesi ~ 14 Şubat 2006 Salı

Firma: Turkcell

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 13, 2006 ~ Şub 14, 2006
gnçtrkcll’lilerin Sevgililer Günü 1 Ay Sürecek…

Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü gnçtrkcll, Şubat ayında tüm sevgilileri mutlu edecek bir hediye sunuyor: gnçtrkcll’liler Şubat ayı boyunca sevgilileriyle sadece 100 kontör ya da 11 YTL karşılığında 300 dakika konuşacak.

Yaklaşık 7 milyon üyesiyle Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü olan gnçtrkcll’in üyeleri Şubat ayı boyunca sevgilileriyle 300 dakikalık konuşmayı sadece 100 kontör ya da 11 YTL karşılığında yapacaklar. Ayrıca, sevgilerini ifade edebilmeleri için Çalarken Dinlet’ler, cep resimleri ve tebrik kartları da gnctrkcll üyelerine hediye edilecek.

Şubat ayı başında başlayacak kampanya 1-28 Şubat tarihleri arasında devam edecek. 4 -14 Şubat tarihleri arasında kısa mesajla SEVGI yazıp, boşluk bırakıp, sevgilisinin cep numarasını ekleyerek 2233’e yollayan her gnçtrkcll üyesi kampanyadan faydalanabiliyor.

gnçtrkcll’liler, 100 kontör ya da 11 YTL karşılığında 300 dakikalık konuşmanın yanı sıra kulüplerinden hediye olan cep resimleri ve Sevgililer Günü tebrik kartlarını da göndererek sevdiklerine duygularını romantik bir şekilde anlatabilecekler. gnçtrkcll’liler, ayrıca sevdikleri aradığında telefonu açana kadar ücretsiz alabilecekleri, en romantik Çalarken Dinlet’leri sevgililerine dinletebilecekler.

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT