GOF Kart Kazandırıyor

Alışveriş Alışveriş GOF Kart Kazandırıyor

Tarihler: 15 Ekim 2009 Perşembe ~ 15 Kasım 2009 Pazar

Firma: Gof Kart

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2009 ~ Kas 15, 2009

Günlük yaşamdaki tüm ödemeleri tek noktadan gerçekleştirme olanağı sunan Garanti Online Fatura’nın GOF kartı ile paralanın.

Sigorta ödemelerinden araç kiralamaya, fatura ödemelerinden kredi kartı başvurularına kadar günlük hayattaki 20 ayrı daldan binlerce hizmet ödemesinin tek çatı altından yapılabildiği Garanti Online Fatura, müşterilerine özel GOF kart çıkardı. GOF yoluyla ödenen her faturada 1TL GOF kartınıza para puan olarak yükleniyor. Böylece, fatura ödemelerinde alınan 1TL hizmet bedeli, size geri dönmüş oluyor.

GOF Kart sahipleri, para puan dışında, GOF ile ortak çalışan kuruluşlarda da indirim hakkı kazanmış oluyor. Türkiye çapında 240 şubesi bulunan GOF’ta, tüm bu ödemeler kredi kartı kullanarak veya taksitle yapılabiliyor. Ödemelerin haftasonu da yapılabildiği GOF’ta tüm işlemler sigortalı ve teminatlı gerçekleşiyor. GOF Hakkında… Her evin en az 4 faturası ödenmek zorundadır her ay ve her fatura farklı ödeme noktalarından tahsil edilir. Çalışanlar ya da ev hanımları, her yaştan her sosyal sınıftan insan için büyük külfettir fatura ödemek… İşte bu noktada insanların hayatını kolaylaştırmak için ortaya çıkan Garanti Online Fatura 2006 yılından bu yana hizmet veriyor. Banka banka gezmeden, sıra beklemeden, GOF şubesinden isteğe bağlı olarak tüm ödemeler güvenle yapılabiliyor. Ankara merkezli açılan ve Türkiye genelinde 240 şubesi bulunan GOF’un hedefi her mahalleye bir GOF şubesi açarak bireylerin yaşamlarına daha fazla zaman ayırmalarını sağlamak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT