Golden Rose'un Sihirli Ojelerine Karşı Koyamayacaksınız

Alışveriş Alışveriş Golden Rose'un Sihirli Ojelerine Karşı Koyamayacaksınız

Tarihler: 30 Kasım 2011 Çarşamba ~ 30 Kasım 2011 Çarşamba

Firma: Golden Rose

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 30, 2011 ~ Kas 30, 2011

Golden Rose’un ürettiği Magic Color Oje’nin inci parlaklığını sihirli renklerle yansıtan özelliği ile tırnaklarınız güneş ve ay ışığı tonlarını andıracak.

Uzun süre kalıcılık isteyen ve renklerde farklılık arayanlara alternatifler sunan Golden Rose, birbirinden farklı tonlardaki yeni oje serisi Magic Color’u kadınların beğenisine sunuyor.

Özel formülü ile çok rahat sürülebilen ve çabuk kuruyan Golden Rose Magic Color ojeler, yoğun kremsi ve değişen renk özelliğiyle, tırnaklarınızda pırıltılı bir görünüm sağlıyor. Tırnaklarınıza farklı yönlerden bakıldığında renk değiştiren ve inci parlaklığıyla Magic Color ojeler, sezonun oje trendini tırnaklarınıza yansıtacak. Günlük yaşamda olduğu kadar, katılacağınız şık davetlerde de kıyafetlerinizle uyum sağlayacak Magic Color ojeler, makyaj çantanızın vazgeçilmezleri arasında yerini alacak.

Uzun süre çıkmayan dayanıklı yapısı, tırnaklara bakım yapan özel geliştirilmiş formülasyonu ile tırnaklarınızda sihirli bir etki yaratan Magic Color, parlak ve canlı görünüşü sayesinde, en son trendi yakalamak isteyen kadınların ve farklı renk alternatifleri arayan genç kızların tercihi olacak.

2011 yılının en çok tercih edilen yeşil (jade) rengi, siyah inci, beyaz inci gibi sezon modası 13 renkten oluşan Golden Rose Magic Color Oje Serisi, iddialı tırnaklarla güzelliğinizi tamamlıyor.

Golden Rose Kiosk ve Shop’larından satın alabileceğiniz Golden Rose Magic Color Oje Serisi’nin fiyatı ise 3.75 TL

Golden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT