Goldwell`den Yeni Men ReShade

Alışveriş Alışveriş Goldwell`den Yeni Men ReShade

Tarihler: 18 Mayıs 2010 Salı ~ 18 Haziran 2010 Cuma

Firma: Goldwell

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2010 ~ Haz 18, 2010

Goldwell’den yeni Men ReShade !!!

Kır saçlardan kurtulmak isteyen erkeklere , saç yıkama kadar kolay bir çözüm: GOLDWELL MEN RESHADE!!!

Metroseksüel erkeklerin sözcüklerle dökemediğimiz moda trendinin artık tarih kitaplarına gömülmesine gerçekten şükrediyoruz ve artık erkek modasının yeni temsilcisinin Daniel Craig gibi gerçek erkekler olmasından çok hoşnutuz. Yeni erkekler artık maskülen taraflarını açığa çıkarıyor ve bu taraflarını göstermekten çok memnunlar.

Maskülenlik erkeklerin artık paralarını harcamak istedikleri bir şey. Burada kişisel spor hocaları veya spor salonlarından bahsetmiyoruz, aslında önemli olan erkeklerin daha iyi görünmek için kozmetik ve bakım ürünlerine daha çok yöneldikleri gerçeğidir. Bugün erkekler hissettikleri gibi zinde ve rahat görünmek istiyor. Kır saçlar ise yaşlanmanın istenmeyen belirtileri olarak öne çıkıyor.

Goldwell kuaförlerinin erkek müşterileri zaten hiç de tercih etmedikleri boya randevusu almadan kuaförlerde gençleşebiliyor.

Goldwell’in yeni Men ReShade ürünü saçtaki beyazları kırmanın en maskülen yolu. Yeni Hybrid Köpük Teknolojisi, maskülen ve doğal bir sonuç elde etmek için doğal ve şeffaf bir şekilde saçtaki beyazların renginin kırılmasını sağlıyor. Bu ürün sayesinde saçtaki beyazların tekrar çıktığını görmüyorsunuz.

Saç yıkama kadar kolay boya servisi
Yeni Men ReShade saçtaki beyazları etkin bir şekilde kıran ve kullanması şampuan kadar kolay ve hızlı bir üründür. Doğal ve rahat bir görünüme ulaşmak sadece beş dakika. Men ReShade Hybrid Köpük Teknolojisi basit köpük uygulaması ile oksidatif boya teknolojisinin doğal sonuçlarını biraraya getiren ilk teknolojidir.
Boyanın öğeleri özel Men ReShade uygulama şişesinde karıştırılır ve saç yıkama yerinde saça köpük şeklinde uygulanır ve sadece beş dakika sonra durulanır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT