Golf Tutkunları İçin Nike

Alışveriş Alışveriş Golf Tutkunları İçin Nike

Tarihler: 01 Ağustos 2010 Pazar ~ 30 Eylül 2010 Perşembe

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2010 ~ Eyl 30, 2010

Spor optik ve güneş gözlüğü dalında en iddialı teknik ürünlerden biri olan Nike, farklı sporculara hitap eden cam çeşitleri ile ilgi çekmeye devam ediyor.

Max Optics teknolojisi ile donatılmış tüm güneş gözlüğü serisinde yapılan spor çeşitlerine göre de camlar farklılıklar göstermekte. Özellikle Interchange, yani değiştirilebilir cam serisinde bulunan Golf Tint ile, Golf sporu ile uğraşanlara mükemmel bir görüntü netliği sağlamaktadır. Dünyanın bir numaralı golf oyuncusu Tiger Woods’un da kullandığı bu camlar, sağladığı görüntü netliği ile sporculara avantaj sağlamaktadır. Yapılan araştırmalar sonucunda camda bulunan kırmızı renk ile yeşilin daha net gözüktüğü, mavi ton ise yeşil zemin üzerinde beyaz topun çok daha belirgin olması sağlanmıştır. Bu karışımın sonucunda ise Nike Vision Golf Tint kullanıcılara sunulmuştur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT