Gömleğin Şık Dokunuşu

Alışveriş Alışveriş Gömleğin Şık Dokunuşu

Tarihler: 30 Nisan 2007 Pazartesi ~ 02 Mayıs 2007 Çarşamba

Firma: Journey

Adres: Metrocity AVM, Levent Levent İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2007 ~ May 2, 2007
Teninizde şıklığın dokunuşunu hissedin...
GÖMLEĞİN ŞIK DOKUNUŞU

Sezonun favorisi gömleklerde, iddasını ortaya koyan Journey, birbirinden farklı renk ve modeldeki gömlek seçenekleri ile kadınların şıklığına şıklık katıyor.
Journey “Giyilebilir Moda” kavramı ile başta iş kadınları olmak üzere, 18-35 yaş arası görünüşüne önem veren tüm kadınlara, pantolon, şort veya etek tercihlerinde rahatlıkla kombin yapabilecekleri farklı alternatifler sunuyor.

Journey koleksiyonunda her zaman gözde olan gömlekler, bu sezonda hem klasik hem spor kesimleri ile beğeni kazanıyor. Parklak görünüşü ile dikkat çeken saten gömlekler, farbelalar ve fırfırlarla hareketlenmiş vikoryen gömlekler ya da sade ve sportif kesimli klasik gömlekler, Journey gömleklerinden sadece birkaçı.

Sezonun trendi olan, maskülen detaylarla hareketlendirilen viktoryen gömlekler, özellikle yüksek belli ya da sigara pantolonlarla bütünlük sağlıyor. Fırfırlı ve farbelalı tasarımla ile dikkat çeken viktoryen gömlekler, hakim veya polo yaka, çizgili ve düz görünüm, beyaz ya da renkli seçenekleri ile baharın esintisini yansıtıyor.

Bu senenin modasına ışıltı katan saten gömlekler ise Journey’de dikkat çeken ürünlerin başında geliyor. Satenin yumuşak dokusu ve eşsiz parlaklıktaki renkleri, Journey modelleri ile birleşince büyüleyici bir görünüm ortaya koyuyor. Ayrıca, gündüz ve gece rahatça kullanılabilen saten gömlekler, gündüz iş yoğunluğundan akşam için hazırlanmaya uzun vakit bulamayan iş kadınlarına büyük kolaylık sağlıyor.

Bu yazın bir diğer trendi olan grafik desenler ise, Journey gömleklerinde parlak çizgiler ve puantiyeler ile hayat buluyor. Journey gömlekleri, gümüşler, doreler, renk renk puantiyelerle kadınlara hareket vaad ediyor. Can alıcı kırmızı ve tonları, parlak yeşiller, fuşyalar, şarap tonları favori renkler…

İlle de sadelik isteyenlere için de Journey’de birçok seçenek yer alıyor. Klasik ve sade nervürlü modellerin yanında etkisi tartışılmaz Japon esintisi ile şekillendirilmiş kruvaze ve rahat kesimli modeller, her zaman kullanılabilecek ürünler olarak öne çıkıyor. Beyaz ağırlıklı klasik Journey gömleklerinden mutlaka edinmelisiniz.

Türkiye genelinde toplam 80, Kıbrıs’ta ise 2 satış noktası ile kadınlarla buluşan Journey, her zaman olduğu gibi bu sezon da müşterilerine tercihlerinde yardımcı olan satış ekibi ile, kadınların hem iş hem de hafta sonu şıklığını devam ettirebileceği modelleri ile beğeni kazanmaya devam ediyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT