Gomu Oyuncak Hediyeli; Miniklerin Favorisi

Alışveriş Alışveriş Gomu Oyuncak Hediyeli; Miniklerin Favorisi

Tarihler: 17 Nisan 2012 Salı ~ 01 Haziran 2012 Cuma

Firma: KFC

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 17, 2012 ~ Haz 1, 2012

KFC Kids Menü ile her çocuk ne yiyeceğine kendi karar veriyor

KFC Kids Menü miniklere en sevdikleri lezzetleri seçme şansı sunuyor. Menüde tavuklu lezzetlerden Süper Kids Burger veya 1 parça but veya 3 parça Crispy Strips seçilebiliyor. Yanına patates kızartması veya püre, içecek olarak ise Cappy veya Sütaş Ayran tercih edilebiliyor. Tavuk, patates, içecek ve ‘Gomu’ oyuncak hediyesinden oluşan KFC Kids Menü, sadece 6,25 TL’lik fiyatıyla minikleri bekliyor.

Herkesin özel bir menüsü olur da çocukların olmaz mı? KFC Kids Menü, minik tavuk severlere en sevdiği yiyeceklerden kendi menüsünü oluşturma şansı sunuyor. Menüdeki tavuk seçenekleri arasında Süper Kids Burger, 1 parça but ve 3 parça Crispy Strips var. Bu lezzetlerden birini seçtikten sonra geriye patates kızartması mı yoksa patates püresi mi yiyeceğini ve Cappy mi yoksa Sütaş Ayran mı içeceğini tercih etmek kalıyor. Çocuklara özel bu menüde ‘Gomu’ oyuncak hediyesi de bulunuyor.

Tavuk, patates, içecek ve ‘Gomu’ oyuncak* hediyesinden oluşan KFC Kids Menü, sadece 6,25 TL’lik fiyatıyla tam bir kutlama menüsü! Minikleri sevdikleri arkadaşlarıyla birlikte KFC’ye götürüp 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı eğlenceli bir şekilde kutlamalarını sağlayabilirsiniz.

Gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz
KFC, tavuklarını Türkiye’nin en önemli ve güvenilir tedarikçilerinden temin ediyor. Tedarikçilerden temin edilen tavuklar soğuk zincir bozulmadan KFC restoranlarına ulaşıyor. Donmuş ürün kesinlikle kullanılmıyor. Taze olarak soğuk hava deposunda tutulan tavuklar, tüm diğer soğuk tutulması gereken ürünler ve sebzelerden ayrı bir şekilde muhafaza ediliyor. Bundan sonraki tüm unlama, kızartma, muhafaza ve sunum etaplarında da standartlara göre hareket ediliyor. KFC’nin 11 baharatlı gizli tarifi de bu aşamada devreye girerek tavuklara eşsiz KFC lezzetini katıyor.

*Stoklarla sınırlı olan kampanya, 1 Haziran 2012 tarihine kadar devam edecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT