Gondol`la Mutfağınız Rengarenk!

Alışveriş Alışveriş Gondol`la Mutfağınız Rengarenk!

Tarihler: 28 Ağustos 2008 Perşembe ~ 28 Ağustos 2008 Perşembe

Firma: Gondol

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 28, 2008 ~ Ağu 28, 2008

Gondol`la Mutfağınız Rengarenk!

Mutfaktaki arkadaşınız Gondol ürünleri renkli dokunuşlarıyla hayatınızı kolaylaştırıyor. Türkiye’nin ilk renk kombinasyonları ile koleksiyon oluşturan plastik mutfak gereçleri Gondol’larla mutfakta artık yalnız değilsiniz.

Son derece zevkli tasarımları, yüksek kalite ile birleştirerek uygun fiyata sunan Gondol ürünlerinin bir önemli özelliği de fonksiyonellikleri. Buzdolapları ve kiler dolaplarını çok güzel organize edebilen saklama kapları, hafiflikleri, açması kapaması kolay kapakları ve sağlamlıkları ile; kaseler ve diğer yardımcı aksesuarlar (kahvaltı seti, limonluk, çerez seti, rende, kek ve pasta kalıpları, kesim panoları, krema pompaları, ekmek kutusu, kek fanusu v.s.) sağlıklı yaşama önem veren, hayatın tadını çıkaran, günlük yaşamına yararlı ve hoş objeler sokmak isteyen herkese hitap ediyor.
Tüm ürünler bulaşık makinesi, buzdolabı ve mikrodalgaya girebiliyor. Dünyanın her yerine ihraç edilen Gondol’lar insan sağlığına zararlı hiçbir madde içermiyor. Hem sağlıklı hem de pratik olan ürünler Türkiye’nin her yerindeki hipermarketlerde satışa sunuluyor.

Gondol Plastik Hakkında: 1978 yılından beri faaliyette olan Gondol Plastik Mutfak ve Banyo Gereçleri ileri teknoloji ile dünya standartlarında üretim yapmaktadır. Tasarımı ön plana çıkan işlevsel ev gereçleri ile 35 ülkeye yaptığı ihracatla dünya ülkeleri tarafından da tercih edilen bir marka olan Gondol Plastik, yaygın satış ağı ile hipermarketler başta olmak üzere Türkiye’nin her yerinde satışa sunulmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT