Goody Yurtdışı Pazarını Genişletiyor

Alışveriş Alışveriş Goody Yurtdışı Pazarını Genişletiyor

Tarihler: 30 Temmuz 2007 Pazartesi ~ 01 Ağustos 2007 Çarşamba

Firma: Goody

Telefon: 0 (216) 306 66 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 30, 2007 ~ Ağu 1, 2007
Goody mamalar artık Romanya’ya da ihraç ediliyor
Goody yurtdışı pazarını genişletiyor

Türkiye’nin yurtdışına satılan ilk ve tek yerli kedi ve köpek maması Goody, artık Romanya’ya da ihraç edilmeye başlandı. Goody mamaların yurtiçi ve yurtdışında tek dağıtıcısı olan Tropikal, bu ülkeye bir yıl içerisinde 40 ton, ikinci yıl ise 80 ton ihracat yapmayı hedefliyor. Goody mamalar, Romanya’nın yanı sıra Bulgaristan, Lübnan, Hırvatistan ve İtalya’ya da ihraç ediliyor. Son bir yılda bu ülkelere yapılan ihracatın toplam miktarı ise 500 tonu buluyor.

Kedi ve köpeklerin dengeli bir şekilde beslenmesini sağlayan Goody mamalar, yurtiçinde olduğu gibi yurtdışında da büyük ilgi görüyor. İhraç edilen ilk ve tek yerli mama olma özelliği taşıyan Goody mamalar, Yunanistan, Bulgaristan, Lübnan, Hırvatistan ve İtalya’nın ardından artık Romanya’ya da ihraç ediliyor. Goody mamaların yurtiçi ve yurtdışında tek dağıtıcısı olan Tropikal firması, Romanya pazarına önümüzdeki bir yıl içerisinde 40 ton, ikinci yıl ise 80 ton ihracat yapmayı planlıyor. Tropikal’in Goody mamaları ile orta vadede yer almayı hedeflediği pazarlar arasında ise İsrail, Yunanistan ve Türki cumhuriyetler de bulunuyor.

İlk olarak Yunanistan’a ihraç edilen Goody mamalar, her geçen gün yurtdışında daha çok tercih edilen bir marka haline geliyor. İtalya’ya ayda 20, Lübnan’a ayda 10, Bulgaristan’a ise her ay 30 ton Goody mama ihraç eden Tropikal firması, kısa süre içerisinde Bulgaristan’da %5’lik bir pazar payı yakalama başarısını gösterdi. Tropikal, bu ülkelere önümüzdeki dönemde yılda 1.000 ton, sonrasında ise 2.000 tonluk ihracat yapmayı hedefliyor.

Türkiye’nin yalnızca kedi ve köpek maması üreten ilk fabrikası Lesa’da üretilen Goody mamalar içerdikleri dengeli Omega 3 ve Omega 6 içeriği sayesinde hem sağlıklı hem de parlak tüyler oluşturuyor ve bu nedenle de yurtiçinde ve yurtdışındaki köpek sahipleri tarafından özellikle tercih ediliyor. Goody kedi mamaları ise kedilerin kalp ve göz sağlığı için gerekli olan Taurin katkılı özel bir formülle üretildiği için tüm kedi köpek sahiplerinden büyük beğeni topluyor.

Goody ürünleri hakkında bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.tropikalpet.com.tr internet adresini ziyaret edebilir ya da 0 (216) 306 66 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT