Göz Alıcı Bir Tarzın Sırrı: Neon Renkli Tırnaklar

Alışveriş Alışveriş Göz Alıcı Bir Tarzın Sırrı: Neon Renkli Tırnaklar

Tarihler: 30 Haziran 2010 Çarşamba ~ 30 Temmuz 2010 Cuma

Firma: Pastel Kozmetik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 30, 2010 ~ Tem 30, 2010

Heyecanlı bir kişiliğe sahip, cesaretini her zaman dışa vurmaya hazır ve eğlenceli tarzını tüm kıyafetleri ve aksesuarlarıyla desteklemeyi sevenler bu yaz tırnaklarına neon renkler dışında bir oje sürmek istemeyecekler. Pastel Kozmetik 2010 Yaz Koleksiyonu’nda yer alan birbirinden renkli ojeler, tırnaklarıyla karşısındakileri büyülemekten, her ortamda adının geçmesinden hoşlananlara sesleniyor.

Sokak modası, 80’li yıllarda moda ve güzellik trendlerini alt üst eden neon renklerin 2010 yazına da damgasını vuracağını şimdiden gösteriyor. Baz olarak çok açık beyaz veya bej rengi bir ojeyle kullanıldığında tonu belirginleşen neon renkli ojeler, ışıltılı ve parlak hava kattığı tırnaklarınızla farklılaşmanızı sağlayacak.

Örtücü özelliğiyle tırnaklarınızın çekiciliğini artıran, kolayca sürülen ve uzun süre kalıcılığını koruyan fuşya, pembe, turuncu, mor ve sarı renklerdeki Pastel neon oje çeşitleri tüm seçkin parfümerilerde. Her kıyafetinize uygun bir renk bulabileceğiniz Pastel standlarını ziyaret etmeden oje alışverişinizi tamamlamayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT