Gözleriniz Rahat Nefes Alacak

Alışveriş Alışveriş Gözleriniz Rahat Nefes Alacak

Tarihler: 09 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 09 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Flormar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2011 ~ Haz 9, 2011

Flormar binlerce çeşit makyaj ürünleriyle makyajınızın vazgeçilmezleri arasındayken, Flormar Eye Make-up Remover sayesinde makyaj temizliğinde de en büyük yardımcınız olacak.

Kusursuz makyajın sırrı göz makyajında yatar, makyaj yapmak kadar temizlemesi de zaman alıcı ve zordur. Flormar Eye Make-Up Remover’ın, suya dayanıklı kolay çıkmayan makyaj ürünlerini bile anında temizleme özelliği sayesinde artık makyaj temizlemek sizin için işkence olmaktan çıkacak.

Flormar Eye Make-Up Remover’ın içeriğindeki salatalık özleriyle zenginleştirilmiş formülü cildi nemlendirir, makyajla tahriş olan ve yorgunluktan oluşan göz etrafındaki halkalarında azalmasını sağlar.

İçeriğindeki bisabolol cildi yatıştırır ve cildin iyileşmesini hızlandırır. Ayrıca bisabolol ciltte temizlik ve ferahlık hissi yarattığından göz makyajının gözlerinizde bıraktığı ağırlıktan sizi kurtarır.

Flormar Eye Make-Up Remover, zenginleştirilmiş içeriği ve mükemmel temizleyici özelliğiyle ciltte yapışkanlık ve yağlılık hissi bırakmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT