Gözlükte Yaz Modası

Alışveriş Alışveriş Gözlükte Yaz Modası

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 25 Mart 2010 Perşembe

Firma: Lacoste

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Mar 25, 2010
New York Fashion Week kapsamında bir defile ile tanıtılan Lacoste 2010 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, Christophe Lemaire’nin şık tasarımları ile göz kamaştırdı.

Kreatif Direktör Christophe Lemaire, Lacoste’un SS10 Gözlük Koleksiyonu için üç yeni güneş gözlüğü çerçevesi tasarladı.

Lemaire, 1980 yılında ilk olarak piyasaya çıkan Lacoste güneş gözlüklerine dikkat çekerek, 2009 tatilinde 1000 çift gözlüğü piyasaya çıkardı. 101 modeli klasik ve havacı stilinde üretildi. Model üstün kalitede imal edilip Japonya’da üretilmiştir. Kontrast ve görsel keskinliği artıran ve parlak tepe ışıklarının olduğu ortamlarda daha iyi koruma sağlayarak, yansımayı ve çizilmeyi önleyici kaplamaya ve yüksek kaliteli mineral merceklere sahiptir.

South Beach, gündüz ve gece takılabilen yuvarlak kısa tercihli şık bir model. Ayrıca bağa, beyaz ve siyah renkleri de mevcut. Bayanlar için tasarlanan South Beach ve erkekler için tasarlanan Retro Fly modellerinin kanarya sarısı renkleride hakim. Her ikisi de dünya çapında en iyi gözlük mağazalarında satışa sunulmuş durumda. Retro Fly, İlkbahar/Yaz 2010 Koleksiyonu için tasarlanan Wayfarer stilinin modern yorumu olarak dikkat çekiyor. Çerçevelerinin altına doğru parlak gölgelerin yer aldığı modelin siyah, kahverengi, havana renkleri de mevcut.

Lacoste Eyewear, yepyeni modelleri ile 2010’a iddialı giriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT