Greyder’den Şıklığına Düşkün Annelere Özel

Alışveriş Alışveriş Greyder’den Şıklığına Düşkün Annelere Özel

Tarihler: 10 Mayıs 2012 Perşembe ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Greyder

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

2012 İlkbahar/Yaz Sezonu çekimlerini Amerika’nın “Büyülü Kenti” Miami’de gerçekleştiren Greyder, Anneler Günü’ne özel şık, rahat ve sportif kreasyonlarını bir arada sunuyor.

Miami sahillerinin eşsiz güzelliği ve benzersizliğinin vurgulandığı Greyder modellerinden anneniz için tercih yaparken karar vermekte oldukça zorlanacaksınız.

Greyder’de her yaş grubundaki annelere hitap edecek modeller dışında, ruhu genç anneler için canlı renkler ve yüksek topuklu modeller seçenekler arasında yer alıyor. Dolgu topuklar, babetler ve sandaletler de rahatına düşkün annelerin tercihi olacak.

Annenizin kalbini ısıtacak hediyeler

Greyder ayakkabılar, tracking ve casual, urban casual, formal casual ve chic casual seçeneklerindeki sağlam yapısı, uzun süreli dayanıklılığı ve güven veren dinamizmiyle her koşula meydan okuyor. Greyder 2012 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu, hem ofise hem de günlük hayata hitap eden, feminen, klasik ve spor çizgilerin tümünü yansıtıyor.

Greyder’de rengarenk bir sezon…

İlkbahar ve yazın canlı renklerinin hakim olduğu koleksiyonda; pastel maviler, yeşiller, morlar ve bejler bu sezon en çok tercih edilecek renkler arasında…

Greyder Kadın Koleksiyonu’nda, limon sarısı ve turuncu renkler ön plana çıkarken, beyaz ile kombine edilen nude ton turuncular bu sezon da trend olmaya devam ediyor. Tangerine tango ve kiremit tonları, parlak maviler ve viski tonları, aynı zamanda yeşilin, kahve ile lacivertin birçok tonunu göreceğimiz bir sezon bizleri bekliyor. Turkuvaz ise detayda göze çarpan renklerden olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT