Güç Artık Türkiye`de

Alışveriş Alışveriş Güç Artık Türkiye`de

Tarihler: 04 Ocak 2010 Pazartesi ~ 04 Şubat 2010 Perşembe

Firma: Range Rover

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 4, 2010 ~ Şub 4, 2010

Fred, Tag Heuer, Salomon, Naf Naf, Harry Potter, Bam Boo gibi dünyaca ünlü markaların distribütörlüğünü yapan Logo İstanbul Gözlük A.Ş, yeni markası Range Rover’ı Türk tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

Gözlüğün gövdesinde özel alaşım metal, kolları ise asetat ve metal malzeme kullanılan Range Rover’ın daha pürüzsüz ve dayanaklı olması için boyasında özel alışımlı malzeme kullanılmış. Gözlüğün saplarında yer alan metal kısım içine yerleştirilen ağaç ve plakalar sayesinde çerçeve esnek bir görünüm sağlamaktadır. Sıra dışı malzemeler kullanılan markada, estetik de ön plana çıkmakta. Yekpare ve geometrik şekilli gözlükleri bu senenin en iyileri arasında yerini alacak. Range Rover, dayanıklı, teknolojik, asi ve bir o kadar da şık bir koleksiyon hazırlayarak, 2010 senesinde modelleri ile vazgeçilmez olacak.

Her zaman gücü temsil eden Range Rover ürünleri erkeklere hitap eden gözlükleri Fransız markasıdır. Range Rover markası uygun pazarlama stratejileri ve koleksiyonun artıları ile birlikte sektörde en çok satılan otomobil markalı gözlük olarak, ilklerde yerini almaya aday…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT