Guess Jeans İle Işıl Işıl; Aynı Zamanda Spor-Şık ve Gençlik Dolu Bir Sezon

Alışveriş Alışveriş Guess Jeans İle Işıl Işıl; Aynı Zamanda Spor-Şık ve Gençlik Dolu Bir Sezon

Tarihler: 07 Mart 2012 Çarşamba ~ 07 Mayıs 2012 Pazartesi

Firma: Guess Jeans

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Mar 7, 2012 ~ May 7, 2012

Guess Jeans 2012 İlkbahar/Yaz Kadın ve Erkek Koleksiyonu Guess Jeans ile ışıl ışıl; aynı zamanda spor-şık ve gençlik dolu bir sezon!

70’ler Guess kızı için bohem etkisiyle geri geliyor. İlkbahar/yaz sezonunda; pastel ve toprak renklerinden etkilenilmiş, kum ve güneş ilhamlı tasarımlar dikkat çekiyor. Deri ve metal zincirlerle süslü uzun veya kısa elbiseler, krokodil desenli deri ceketlerle de kadınsı bir görünüm yakalanıyor. Rock festival grafikleri ve etnik desenler ise t-shirtlere indie rock havası katıyor. Bebek mavisi ve beyaz skinny jeanler; indigo paçalarının bakır işlemeleri ve dantel detaylarıyla spor şık görünümler sunuyor. Ayrıca pullu payetli parçalarıyla gece göze çarpmak isteyen kadınlarında kaçış noktası oluyor. Dış giyim ise bu sezon tüm koleksiyonlarda güçlü bir yer tutuyor. Özellikle de deri ceketler ve deri detaylar yine bu sezona da hakim oluyor.

50’lerden etkilenen Guess erkeği ise, bu sezon daha çok rock tarzını yansıtıyor. Klasik americana jeanleri, şık askeri pantalonları, chino ve cargo şortlarıyla, süet ve askeri ceketleriyle, kareli ve çizgili gömlekleriyle tam rahat ve modadan ödün vermeyen erkeği simgeliyor. Guess Jeans’in yeni sezonunda kadınlar ve erkekler yine göz dolduracağa benziyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

firma mağaza iletişim bilgilerini de verse iyi olurmuş. ya da varsa web bilgisi gibi.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT