Guess’den Genç Annelere Şık ve Sportif Seçimler

Alışveriş Alışveriş Guess’den Genç Annelere Şık ve Sportif Seçimler

Tarihler: 16 Nisan 2012 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Guess

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

Guess, Anneler Günü için 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda zarif, sportif ve şık alternatifler sunuyor.

70’lı yılların bohem havasını 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda buluşturan Guess, Anneler Günü için tarz sahibi seçimler sunuyor.

Guess’ın yeni koleksiyonunda yer alan pastel ve toprak renklerinden etkilenmiş, kum ve güneş ilhamlı tasarımlar, deri ve metal zincirlerle süslü uzun veya kısa elbiseler ve krokodil desenli deri ceketler genç anneler için hediye alternatifleri olarak öne çıkıyor.

Guess’den annelere geniş bir ayakkabı ve çanta koleksiyonu…

Guess’in İlkbahar Yaz 2012 ayakkabı koleksiyonu tüm anneler için, hem gün içinde hem de bir gece davetinde giyilebilecek ışıltılı, şık ve zarif seçenekler sunuyor. İddialı ve eğlenceli stilleri tercih eden anneler için zebra desenli, piton derili topuklular, platformlar ve sandaletler dikkat çekerken, rahatlığı ve şıklığı bir arada tercih eden anneler için de babetler ve 70’lı yılları yansıtan hippy sandaletler ön plana çıkıyor. Ayrıca sezonun en moda renklerini taşıyan geniş çanta koleksiyonu ile Guess annelerin şıklığını tamamlıyor

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT