Güneş Çakmakları 40 Yıldır Olduğu Gibi Yeni Yılda da Sizinle

Alışveriş Alışveriş Güneş Çakmakları 40 Yıldır Olduğu Gibi Yeni Yılda da Sizinle

Tarihler: 08 Haziran 2009 Pazartesi ~ 08 Temmuz 2009 Çarşamba

Firma: Güneş Çakmak

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2009 ~ Tem 8, 2009
Güneş Çakmakları 40 Yıldır Olduğu Gibi Yeni Yılda da Sizinle
40 yıldır çakmak sektörünün önde gelen firması Güneş Çakmak, yepyeni ürünleriyle 2009 yılında da sektörün öncüsü olmaya devam etmeyi planlıyor. Güneş Çakmak 1968 yılından bu yana takip ettiği teknolojik gelişmeler ışığında Türkiye çakmak sektöründe her zaman kaliteli, yeni, kullanışlı altı yüze yakın ürün çeşidiyle varlığını sürdürmekte. Geniş ürün yelpazesine sahip olan firma, günlük kullanım için modellerinden çok şık ve zarif modellere kadar pek çok ürünü bünyesinde barındırıyor.

Evde, işte, kampta kısaca her ortamda kullanabileceğiniz çakmak modelleriyle 2009 yılında da Güneş Çakmak her an hayatınızda bulunacak. Güneş Çakmak 2009 yılında da yepyeni modelleriyle bay, bayan, genç yaşlı her tüketiciye hitap ediyor. İster sevdiklerinizle paylaştığınız bir mum ışığı, isterseniz şömine ya da kamp ateşi isterseniz sadece elinizde yaktığınız bir ışık ve alev kaynağı olarak Güneş Çakmak taşlı, rezistanslı, alevli geniş ürün seçenekleriyle her zaman yanınızda.

Güneş Çakmak’ın altı yüze yakın ürün çeşidi arasında en yeni modeli olan Promise, tek hareketle yanma özelliğine sahip olduğu gibi 2 yıllık garanti kapsamı içeriyor. Promise, evde, aniden karanlıkta kaldığınız herhangibir ortamda yumuşak basışıyla da size kullanım kolaylığı sağlayan oldukça şık bir çakmaktır. Torch özelliği bulunan çakmağın kullanımı sırasında elinizi yakmanız mümkün değildir. Aynı zamanda rezistanslı olan Promise’i, yatay veya isterseniz baş aşağı şekilde bile yaksanız alev doğrudan yanar.
Çakmak gazıyla dolma kolaylığı sağlayan Promise, metal özelliğiyle sevdikleriniz için oldukça şık bir armağandır. Orijinal kutusunda, şık görünümüyle ve kullanım kolaylığıyla Promise’in genç bayanlar için swarovski kristal taşlarla süslenmiş modelleri bulunurken, baylar için şık kutusu yanı sıra kullanım kolaylığı sağlayan sade ve seçkin modellerinin yanı sıra anne babalar için uygun modelleriyle de size birçok seçenek sunuyor.
“Yıllardır çakmak bizim işimiz yepyeni teknolojileri sizler için araştırdık bir adım ötenize kadar taşımayı başardık çakmakta 40. yılımızı gururla yaşıyoruz” sloganıyla çakmak sektöründe var olan Güneş Çakmak ayrıca Jobon, Honest, Newport markalarının da Türkiye temsilcisi…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT