Güneş Lekelerine Skincode’la Veda Edin

Alışveriş Alışveriş Güneş Lekelerine Skincode’la Veda Edin

Tarihler: 17 Eylül 2007 Pazartesi ~ 26 Eylül 2007 Çarşamba

Firma: Skincode

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2007 ~ Eyl 26, 2007

Güneş Lekelerine Skincode’la Veda Edin…

Bronz bir ten, yaz mevsiminin en gözde trendlerinden. Siz de, yaz boyunca teninizde göz alıcı bronzluk yaratmak için her fırsatta güneşlenmeyi ihmal etmediniz. Sonuç; güneş lekeleri…

Güneşlenirken kullandığınız koruyucu kremler bile çoğu zaman cildinizde lekelerin oluşmasını engelleyemez. İşte İsviçre Alpleri’ nden gelen Skincode’ un leke giderici ürünleri sayesinde, cildinizde bütün yaz oluşan güneş lekeleri artık tarihe karışıyor.

UV ışınlarından oluşan cilt lekeleri üzerinde hızla etki gösteren Skincode “UV Protective Whitening Cream Spf 12”, botanik renk açıcı bileşen ‘Biowhite’ sayesinde cildin renginde açılma sağlayarak düzenli kullanımla cilde doğal rengini kazandırıyor.

Skincode’ un diğer leke bakım ürünü olan “Cool White Essence” da bileşimindeki ‘Biowhite’ ın etkisi ile melanin oluşumunu, dolayısıyla lekeleri önlüyor. İçerdiği ferahlatıcı ajanla da cildi serinletip, canlılık veriyor.

Güneş lekelenmelerini ve güneşin yarattığı erken yaşlanmayı engelleyen, tüm cilt tipleri için geliştirilmiş “Skincode güneş lekeleri” serisi yalnızca uzman eczanelerde satılıyor.

Skincode ürünlerinin hiçbirinde renklendirici kimyasallar, koku verici parfüm, koruyucu katkı maddeleri ve hayvansal katkılar bulunmadığından hamilelik döneminde de rahatça kullanılabilir.

Satış Fiyatı:
(Cool White Esence): 87 YTL
(UV Protective Whitening Cream Spf 12): 87 YTL
www.skincode-tr.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT