Güneşlenirken Tom Ford!

Alışveriş Alışveriş Güneşlenirken Tom Ford!

Tarihler: 06 Ağustos 2009 Perşembe ~ 06 Eylül 2009 Pazar

Firma: Tom Ford

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 6, 2009 ~ Eyl 6, 2009
Güneşlenirken Tom Ford!
Cesur ve sıradışı modelleri ile Tom Ford 2009 yaz sezonuna damgasını vurmaya devam ediyor.

Tom Ford, 2009 İlkbahar / Yaz koleksiyonunda birçok Tom Ford klasiği olmuş modellerin yanı sıra yeni ve etkileyici versiyonlarını sunmaya devam ediyor. Büyük çerçeveler ve özel düşünülmüş detaylar Tom Ford`un tarzını ortaya koyarken, hafif renklendirilmiş, açık renk kombinasyonları ile geniş renk seçenekleri koleksiyondaki şehveti ortaya koyuyor. Lüks materyal ve kusursuz el işçiliğinin buluştuğu tasarımlarla dikkatleri üzerine çekiyor.

Koleksiyon içinde yepyeni bir ürün olan Bronzé modeli (TF140) hem erkekler hem de kadınlar için tasarlanmıştır. Solaryumda ve denizde bronzlaşırken kullanabileceğiniz bu model tamamen asetattan oluşmaktadır deri ip ve metal detayların tamamladığı bu şık model güneş banyonuz esnasında gözlerinizi zararlı UV. Işınlarına karşı korumanıza yardımcı olur.

Tom Ford`un gözlük koleksiyonu için tasarlanmış her modelde, saplarda yer alan "T" logosu ya da sap uçlarında bulunan üzerine logo işlenmiş metal plaklar gibi markaya ait sade detaylar işlenmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT