Güneşli ve Sıcak Yaz Mevsiminin Güzelliklerini Terlemeden Yaşayabilirsiniz…

Alışveriş Alışveriş Güneşli ve Sıcak Yaz Mevsiminin Güzelliklerini Terlemeden Yaşayabilirsiniz…

Tarihler: 26 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 30 Mayıs 2008 Cuma

Firma: BOTOX®

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2008 ~ May 30, 2008
Güneşli ve Sıcak Yaz Mevsiminin Güzelliklerini Terlemeden Yaşayabilirsiniz…

Yazın gelmesini iple çekiyor, sıcak ve güneşli günlerin özlemini duyuyor, ancak aşırı terlemeden şikâyet ediyorsanız, BOTOX® bu sorununuza çözüm getiriyor. Yıllardır birçok hastalığın tedavisinde güvenle kullanılan BOTOX®, aşırı terleme tedavisi ile diğer insanlarla tokalaşmaktan ve açık ayakkabı giymekten çekinen, kıyafetlerindeki ter lekelerinden rahatsızlık duyan kişilerin sorunlarına çözüm sunuyor.

Tıbbi olarak “Hiperhidroz” diye adlandırılan bölgesel aşırı terleme, kişilerin iş ve sosyal hayatını olumsuz yönde etkiliyor. Ter bezlerine yönelik gerçekleştirilen ve sadece yarım saat süren BOTOX® uygulamasının etkisi, 7 ila 10 ay devam ediyor ve aşırı terlemeden şikâyet edenlerin rahat bir yaz dönemi geçirmesine olanak sağlıyor. Deodorant gibi kısa süreli çözümlerin ötesinde aşırı terleme probleminin önüne geçen BOTOX®, yaşam kalitesini artıran, uzun süreli bir çözüm olarak öne çıkıyor. BOTOX® tedavisinin hemen ardından günlük hayata geri dönülebiliyor.

Öğrenciler Sınavda Büyük Rahatlık Yaşıyor…
BOTOX® uygulaması özellikle hiperhidroz sebebiyle elleri çok terleyen, nemlendiği için sınav kağıtları ıslanan ve bu nedenle konsantrasyon sağlamakta güçlük çeken öğrenciler için de büyük rahatlık sağlıyor. Sınav dönemlerinin yaklaştığı şu günlerde öğrenciler, ellerine BOTOX® uygulaması yaptırarak sınavda soruları terleme korkusu olmadan çözebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT