Gürallar ArtCraft`tan Ramazan`a Özel Üç Yeni Set!

Alışveriş Alışveriş Gürallar ArtCraft`tan Ramazan`a Özel Üç Yeni Set!

Tarihler: 22 Temmuz 2011 Cuma ~ 22 Ağustos 2011 Pazartesi

Firma: Gürallar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 22, 2011 ~ Ağu 22, 2011

ArtCraft, Ramazan ayının yaklaştığı bugünlerde hazırladığı üç yeni seti ile mutfaklarınızın vazgeçilmezleri arasında yer almaya devam ediyor. Ramazan’a özel tasarlanan “Ramazan – Sahur Seti”, çay keyfinize renk katacak “Kırmızı Beyaz Çay Seti” ve pratik kullanımı ile “Defne Kase Seti” ile çay saatleriniz daha keyifli oluyor...

Sahur özel çay seti ile keyifli sofralar…
Gürallar ArtCraft’ın Ramazan Sofralarınız için tasarladığı, 14 özel parçadan oluşan Ramazan/Sahur Seti ile sahur sofralarınız renkleniyor. Her ihtiyaca uygun çözümleriyle kadınların gözdesi olan Gürallar ArtCraft, Sahur Seti’nde bulunan yedili Argos set, bir Premier Sürahi, altı Sedef Su Bardağı ile sahura özel sofralar kurmak isteyenlerin yardımına koşuyor. Böylelikle sahur sofralarında oruç tutanların, gün içinde kan şekeri düşmemesi için ikram edilen hoşafların, görsel sunumlarını da Ramazan’a yakışır bir şekilde olmasına olanak sağlıyor.

Kırmızı - Beyaz çay seti ile klasik ve şık bir arada!
Narin yapısı ve işlemeli bardaklarıyla Kırmızı Beyaz Çay seti kadınların vazgeçilmez çay saatlerini renklendiriyor. Üstelik elinizden bırakmayı istemeyeceğiniz bu bardaklarla farklı renk kombinasyonları yapıp, çay saatinize, her seferinde farklı bir takımla sunum yapıyormuş gibi seçenekler yaratabilirsiniz. Hem klasik hem şık görüntüsüyle altı dekorlu klasik çay bardağı ve altı boyalı klasik çay tabağından oluşan Kırmızı Beyaz Çay Seti ile artık çay saatleriniz daha renkli olacak!

Defne kâse seti ile sofralarda kolaylık…
Gürallar ArtCraft’ın sizin için özel hazırladığı Defne kâse seti, sofralarınızda yarattığı şıklıkla göz dolduruyor. Her boydan iki tane kâse içeren set, sofralarında kolaylık ve işlevsellik arayanların ilk tercihi oluyor. Şıklığı ve sadeliği bir arada sunan Defne kâse seti, özgün tasarımıyla sofralarınızın olmazsa olmazı olacak oturacak gibi görünüyor.

Ramazan / Sahur Seti: 14,90 TL
Kırmızı-Beyaz Çay Seti: 8,50 TL
Defne Kase Seti: 8,90 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT