Gurmelerin kalbini fetheden Emmi Peynir Fondüsü’nün tadına doyamayacaksınız!

Alışveriş Alışveriş Gurmelerin kalbini fetheden Emmi Peynir Fondüsü’nün tadına doyamayacaksınız!

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 11 Haziran 2009 Perşembe

Firma: Emmi

Adres: Şişli Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ Haz 11, 2009
Gurmelerin kalbini fetheden Emmi Peynir Fondüsü’nün tadına doyamayacaksınız!

İsviçre’nin ünlü geleneksel peynir fondüsü Emmi, artık keyifli anlarınızın ortağı olacak. İster şarap keyfi yapın, isterseniz arkadaşlarınızla ev partilerinde atıştırmalarınıza lezzet katın! Gurme keyfi yaşamak için sizde sadece güzel bir şarap ve bir iki aperatif seçmek kalıyor.

Yüksek ısıda eritilmiş peynir olan fondünün hikâyesi çok eskilere dayanır. Fondünün 18. yüzyılda İsviçre’de çobanların yanlışlıkla ateşin yakınlarına koydukları peynirlerin erimesiyle keşfedildiği söylenir. Türkiye’de ise peynir fondüsünün lezzeti Emmi ile keşfedilecek…

Yüzde yüz İsviçre sütünden üretilen Emmi peynir fondüsü farklı lezzet alternatifleri ile her damak tadı için farklı bir keyif sunuyor Geleneksel İsviçre peynirinin lezzeti ile yenilikçi tadı bir araya getiren Emmi peynir fondüsü sizin için başka bir dünyanın kapısını aralıyor. İster sebze parçacıkları veya meyveler isterseniz değişik ekmek veya cipsler ile zenginleştirin lezzeti hep doyumsuz olacak.

Emmi peynir fondüsü ile şarap partileri düzenleyebilir veya hazırladığınız yemeklerin lezzetine lezzet katabilirsiniz. Sonuç inanın muhteşem olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT