Güzel Eller, Bakımlı Tırnaklar

Alışveriş Alışveriş Güzel Eller, Bakımlı Tırnaklar

Tarihler: 23 Ekim 2009 Cuma ~ 23 Ekim 2009 Cuma

Firma: Scholl

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2009 ~ Eki 23, 2009

Dünyaca ünlü Alman markası Scholl “portatif manikür seti” FÖNSAN garantisi ile Türkiye’de…

Ellerimizin temiz ve bakımlı olması hepimiz için önemli... Bakımlı ve temiz eller kendimize güvenimizin belirtisi… El ve tırnak bakımımızı sağlamak için en güvenilir ürünleri kullanmamız şart. İhtiyacınız olan kaliteli ürünleri Türkiye’ye getiren ve sizlerle buluşturan FÖNSAN sizleri güvenilir ve sağlıklı manikür setiyle tanıştırıyor.

SCHOLL marka portatif manikür seti; kesme yapmadan kolayca manikür yapabilme özelliği, ergonomik manikür kalemi, 7 farklı aparatı, hem şarjlı hem kablolu kullanımı ve şık tasarımı ile sağlık, bakım ve güzelliği seven herkes için hazır… Renk renk taşıma çantalarıyla her an yanınızda bulundurabileceğiniz manikür setinin kullanımı çok kolay. SCHOLL manikür seti evde, seyahatte ve kuaförünüzde kullanım için ideal.

Dünya Markası SCHOLL manikür seti, FÖNSAN güvencesi ve 24 ay garanti süresi ile tüm seçkin mağazalarda ve online satış noktalarında sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT