Güzelliğin İnternetteki Tek Adresi; Dogaldukkan.com

Alışveriş Alışveriş Güzelliğin İnternetteki Tek Adresi; Dogaldukkan.com

Tarihler: 29 Ocak 2007 Pazartesi ~ 31 Ocak 2007 Çarşamba

Firma: Dogaldukkan.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 29, 2007 ~ Oca 31, 2007
Sadece Sanal Dünyanın Değil, Gerçek Dünyanın da En Doğal Ürünleri Bu Adreste...
Doğanın En Güzel Renkleri, Kokuları, Sağlık ve Güzelliğin İnternetteki Tek Adresi; Dogaldukkan.com

Dogaldukkan.com, rengârenk ve kokulu sabunları, orijinal mumları, doğal reçelleri, doğal güzellik ve bakım malzemeleri, tekstil ve dekorasyon ürünleri, özel günler için hazırladığı hediye setleri ile doğal ürünleri tercih edenlerin internetteki gözbebeği olacak. Dogaldukkan.com samimi tasarımı, istediğiniz konuya yönelik anahtar kelimelerle arama yapabilme olanağı sunması ile kullanım kolaylığı sağlıyor. 300’den fazla ürün çeşidi içeren Dogaldukkan.com her ürünün içeriğini ve kullanım bilgisini veriyor.

“İnternette Alışverişin En Doğal Adresi” Dogaldukkan.com, aromaterapik göz bantları ve masaj yastıklarının güzel kokuları ile rüyalarınızı doğaya taşıyacak.
Dogaldukkan.com, biberiye, tarçın, narçiçeği, üzüm çekirdeği, iğde, defne, papatya, menekşe, kakao, yosun ve daha birçok çeşidiyle mis kokulu, rengârenk sabunlar, çeşit çeşit kokulu ve formlu orijinal mumlarla hayatınıza keyif getiriyor. Selülit, saç, cilt ve vücut bakımı için hazırlanmış özel yağlar, banyo tuzları ile bilgisayarınızdan hayatınıza mutluluk ve güzellik getiren bir alışveriş sitesini keşfetmenin mutluluğunu yaşayın.

Dogaldukkan.com’da kiwi, dut ve kayısı kuruları, çıtır kabak, akasya, karadut, mandalina, böğürtlen, dut reçelleri, pekmezler, yüzde 100 doğal meyve suları, şekersiz sıcak çikolata, kakao, sağlığınıza katkıda bulunacak yaşam iksirleri ile doğal beslenmeye önem verenlere de hizmet ediyor. Sitede satışa sunulan egzotik baharat karışımları yepyeni lezzetler yaratmanızı sağlıyor.

Dogaldukkan.com’da endüstrinin zararlı etkilerini hayatınızdan tamamen çıkarmak için bebeğinize, kendinize özel ve evinizin dekorasyonunu tamamlamak için %100 organik pamuktan üretilen tekstil ürünleri ve şıklığınızı tamamlamak için keçeden yapılan broşlar bulabilirsiniz.

www.dogaldukkan.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT