Güzelliğinizi Citylife’ın ücretsiz doğal makyaj uygulamalarıyla ortaya çıkarın!

Alışveriş Alışveriş Güzelliğinizi Citylife’ın ücretsiz doğal makyaj uygulamalarıyla ortaya çıkarın!

Tarihler: 01 Aralık 2008 Pazartesi ~ 04 Aralık 2008 Perşembe

Firma: Citylife

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2008 ~ Ara 4, 2008
Doğal makyaj sanatıyla yüz güzelliğinizi pürüzsüzleştirin…
Güzelliğinizi Citylife’ın ücretsiz doğal makyaj uygulamalarıyla ortaya çıkarın!
Citylife, makyajda naturel görünüme önem verenlere Kasım ayı boyunca ücretsiz doğal makyaj uygulamaları sunuyor.
Doğal ve sağlıklı yaşamın son trendlerini müşterileriyle buluşturmaya devam eden Citylife, Kasım ayı boyunca Logona Sertifikalı kozmetik ürünleriyle mağazalarında ücretsiz doğal makyaj uygulaması hizmeti verecek.

Kimyasal etkilerden uzak, doğal ve sağlıklı birçok ürünün bulunduğu Citylife, kozmetik ürünlerde de doğallığı ön plana çıkarıyor. Citylife, birçok üründe sunduğu avantajları kozmetik ürünlerinde de ön plana çıkarıyor. 1, 5 ve 8 Kasım tarihlerinde ücretsiz doğal makyaj uygulaması hizmeti veren Citylife, aynı zamanda Logona Kozmetik ürünlerinden 200 YTL ve üzeri alışveriş yapan herkese birbirinden farklı hediye alternatifleri sunuyor.

1 Kasım 2008’de Nişantaşı City’s, 5 Kasım 2008’de Çiftehavuzlar, 8 Kasım 2008’de ise Etiler’deki mağazalarında ücretsiz doğal makyaj uygulaması hizmeti verecek olan Citylife, Logona markalı kozmetik ürünlerinden 200 YTL ve üzerinde alışveriş yapanlara; “Hassas Ciltler için Peeling” (Seyahat Boyu), kahve veya antrasit renk seçenekleriyle maskara, melisa ve aloe özlü “Temizleme Mendilleri” ile “Yumuşak Göz Makyajı Temizleme Pedi” de dahil olmak üzere daha birçok hediyeyi müşterileri ile buluşturuyor.

Siz de Citylife’ın sunduğu birçok avantajdan faydalanabilir, size özel doğal ve sağlıklı ürünü Citylife mağazalarında bulabilirsiniz.
Citylife:
Doğal yaşama, sağlığına ve bakımına özen gösterenlerin adresi olarak bilinen, geniş organik ve glütensiz ürün yelpazesi ile de dikkat çeken Citylife mağazalarında; kozmetik (makyaj, cilt bakım, parfüm), vitamin ve besin destekleri, gıda, diyabetik, kişisel bakım ve anne-bebek kategorilerinde yaklaşık 5100 ürün bulunmaktadır. Citylife, Nişantaşı City’s Alışveriş Merkezi, Etiler ve Çiftehavuzlar’daki mağazaları ile hizmet vermektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT