Hacı Şakir Şampuan ve Saç Kremlerine Yeni Formül, Yepyeni Ambalaj

Alışveriş Alışveriş Hacı Şakir Şampuan ve Saç Kremlerine Yeni Formül, Yepyeni Ambalaj

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 11 Şubat 2008 Pazartesi

Firma: Hacı Şakir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 11, 2008
HACI ŞAKİR ŞAMPUAN VE SAÇ KREMLERİNE YENİ FORMÜL, YEPYENİ AMBALAJ…
Türkiye`de temizliğin geleneksel ve güvenilir ismi Hacı Şakir, şampuan ve saç kremlerini baştan aşağı yeniledi. Üstelik şampuan ailesine üç de yeni ürün eklendi...

Bir asırdır doğal güzelliğin kaynağı olan Hacı Şakir’in şampuan ve saç kremleri, besleyici proteinler içeren yeni formül ve yepyeni ambalajlarıyla şimdi çok daha modern, çekici ve göz alıcı. Üç yeni çeşitle de (üzüm, bal özü, nar) zenginleştirilen Hacı Şakir şampuan ve saç kremleri, saçları kökten uca sağlıkla besliyor.
Hacı Şakir şampuan ve saç kremleri ambalajlarında, saflık ve doğallığın rengi beyaz tercih ediliyor.

Sağlıklı saçların saf güzelliği için 3 yeni çeşit…
Sağlıklı saçların saf güzelliği için yepyeni üç çeşit daha sunan Hacı Şakir, Üzüm (boyalı saçlar için), Bal Özü (ince telli, zayıf saçlar için) ve Nar (boyalı saçlar için+2’si 1 arada) çeşitleriyle farklı saç tiplerine hitap ediyor.

Her saça ayrı bir Hacı Şakir...
Besleyici proteinler içeren yeni formülüyle saçlara kökten uca bakım yapan Hacı Şakir şampuanlar, Hindistan Cevizi Sütü (normal saçlar için+2’si 1 arada), Badem Sütü (kuru, yıpranmış saçlar için+2’si 1 arada), Adaçayı (çabuk kepeklenen saçlar için), Zeytinyağı (tüm saç tipleri için+2’si 1 arada), Limon (yağlı saçlar için), Kına (mat ve cansız saçlar için saç kremi) ve Bal Özü (tüm saç tipleri için saç kremi) çeşitleri ile her saç tipine hitap ediyor.

Satış fiyatı: Şampuan 3,65, Saç Kremi 3,10

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT