Haremlique Koleksiyonu ile Yatak Odanızı ve Banyonuzu Baştan Yaratın

Alışveriş Alışveriş Haremlique Koleksiyonu ile Yatak Odanızı ve Banyonuzu Baştan Yaratın

Tarihler: 16 Mart 2009 Pazartesi ~ 18 Mart 2009 Çarşamba

Firma: Haremlique

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2009 ~ Mar 18, 2009
Haremlique Koleksiyonu ile Yatak Odanızı ve Banyonuzu Baştan Yaratın
Haremlique, yatak odası ve banyosunu baştan yaratmak isteyenlere, Osmanlı’nın ve İstanbul’un zengin kültüründen ilham alınarak tasarlanan, en ince ayrıntısına kadar zarafetin, sadeliğin, konforun ve şıklığın bir arada düşünüldüğü yatak odası ve banyolara özel koleksiyonlarını sunuyor.

Haremlique, nevresim takımları, havlu ve bornozlar, peştamallar, uyku giysileri ve yeni özel bebek koleksiyonunun yanı sıra özel kokulu mumlar, saf zeytinyağından özel üretim sabunlar ve yine özel üretim Türk kahvesi ile kendinize özel mekânlar yaratabileceğiniz ve sevdikleriniz için hediye olarak düşünebileceğiniz geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

İsteğe göre monogram işlenebilen havlu ve nevresim takımlarıyla Haremlique, mekâna ve kişiye özel tasarımlar hazırlayıp, yaşadığınız ortamı daha da özel kılmanızı sağlıyor.

Modern tasarımlarla klasik çizgileri birleştiren Haremlique koleksiyonunda yer alan ürünler, kullanılan özel pamuk, keten, kaşmir ve ipeklerin dokunuşlarıyla kalitesini hissettiriyor.

Yaşadığınız mekanı daha da özel kılabilmeniz için sizi Haremlique dünyasına davet ediyoruz.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT