Harvey Nichols’tan “Anneler Günü”Ne Özel Kozmetik Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Harvey Nichols’tan “Anneler Günü”Ne Özel Kozmetik Kampanyası

Tarihler: 07 Mayıs 2012 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Harvey Nichols

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

Harvey Nichols, annesine hediye seçmekte zorlananlar için sunduğu geniş ürün yelpazesinin yanı sıra anneler günü alışverişine özel 7-13 Mayıs tarihleri arasında sunduğu indirim fırsatıyla da sınır tanımıyor. Kozmetik departmanında gerçekleştirilen her 250 TL’lik kozmetik alışverişine %10, her 400 TL’lik alışverişe % 15 ve 600 TL ve üzeri alışverişlerde ise %20 indirim uygulanacak.

Harvey Nichols mağazaları farklı kozmetik ürün alternatifleriyle beraber annelere özel kampanya avantajıyla anneler gününü unutulmaz kılmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü kozmetik markalarını bünyesinde bulunduran Harvey Nichols mağazaları kozmetik tutkunu olan annenlerin hem ruhuna hem görünümüne adeta sihirli bir değnekle dokunuyor.

Bakım tutkunu anneler için…

Yeni sezonun en hit parçalarından olan Sjal’ın enerji maskesi, Lamer’in kaz ayaklarını ve görünen mimik çizgilerini minimuma indireren göz bakım kremi, Orogold’un altın damlacıklı göz maskesi bakımlı annelerin tercihi oluyor. Kozmetik dünyasının ekol ürünleri olarak gösterilen St.Bart markasının vücut yağları serisi ve Africology’nin peeling kremleri ise annelerin vazgeçilmez hediyesi olmaya aday gösteriliyor.

Plaj tutkunu anneler için…

Yazın yaklaştığı şu günlerde güneşin zararlı ışınlarına karşı koruma sağlayan Lancester’in koruyucu yüz ve vücut yağları, Estee Lauder’in lekesiz ve pürüzsüz bir ten için çıkardığı güneş kremleri seyahat düşkünü annelere hitap ediyor. St.Barts’ın formulündeki vitamin ve minerallerle hayat bulan after sun serisi ise güneş banyosundan sonra cildin gerilmesini yok ederek güneşin keyfini çıkaran annelerin plaj çantalarındaki olmazsa olmaz ürünleri olarak yer alıyor.

Makyaj düşkünü annelere…

Harvey Nichols mağazaları makyaj tutkunu annelere özel Chanel’in nostaljik renkli kırmızı rujunu tarzını tekrar yaratmak isteyen annelere ise Thierry Mugler’in elmas yansımalı rimeliyle beraber Bobbi Brown’un sezonun moda rengi olan gül kurusu renkli allıklarını tavsiye ediyor. Sadece Harvey Nichols’ta annelerin beğenisine sunulan Chantecaille markasının renkli nemlendiricisiyle bir yandan cildin renk tonunu dengeleyerek canladırırken bir yandan da anneler gününde kalpleri fethediyor.

Parfüm tutkunu annelere…

Koku tutkunu anneler için günün her saati tenini sarmalayacağı farklı parfüm seçenekleriyle bu özel güne anlam kazandırıyor. Çiçeğin ferahlatıcı esintisiyle İngiliz kraliyet ailesi için tasarlanmış Creed markasının, Jacqueline Kennedy Onassis’den ilham alarak yarattığı esrarengiz kokusu Love in Black’in İtalya Menekşesi ve Virginia sediri özüyle anneleri nostaljik bir romantizme sürüklüyor. Amouge’un baharatlı kokusu Reflection ise ylang-ylang özü ve manolya’nın taze dokunuşuyla beraber ayna yansımalı şişe tasarımının şeffaflığı annelere enerji veriyor. Etnik Asya masallarının tutkusundan esinlenen Kilian parfümlerinin gözdeleri olan kaligrafi sanatından etkilenerek yaratılan Water Caligraphy ve bamboo kesicilerinden itafen tasarlanan Bamboo Harmony kokusuyla yeni sezonda öne plana çıkıyor. Bond Signature parfümü formülündeki oud esansı sayesinde afrodizyak etkisi yaratırken anneler gününde Harvey Nichols’ta annelerin ruhlarına ve kalplerine derin izler bırakıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT