Hassas ciltlere en nazik çözüm!

Alışveriş Alışveriş Hassas ciltlere en nazik çözüm!

Tarihler: 16 Mart 2009 Pazartesi ~ 23 Mart 2009 Pazartesi

Firma: Noviderm

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2009 ~ Mar 23, 2009
Hassas ciltlere en nazik çözüm!
Günümüzde en çok görülen cilt tiplerinden biri de hassas cilttir. Hassas cilt, derideki iğnelenme ve yanma hisleriyle kendini gösterir. Bu hisler kendiliğinden gerçekleşebileceği gibi, iklim veya kozmetik ürünler gibi dış etkenlere veya stres gibi iç etkenlere bağlı olarak da ortaya çıkabilir. Kaynağı ne olursa olsun, hassas bir cildin duvarında her zaman bir dengesizlik söz konusudur.

Bu tip cilt rahatsızlıklarının sıkça tekrarlanması, ciltte kalıcı kızarıklıkların oluşmasına neden olabilir. Kızarıklık beraberinde gerilme, kuruluk, yanma hissini de getirir. Bu tür ciltler için bakım, söz konusu rahatsız edici kızarıklıkların durdurularak rahatlık hissinin geri kazanılması anlamına gelir. Noviderm, Isotéliale serisi ile kızarıklığa eğilimli, hassas ciltlere üç evreli tam bir bakım serisi sunuyor.

Kızarmaya eğilimli ciltlere eksiksiz ve mükemmel bir cevap sunan Noviderm’in Isotéliale serisindeki Kızarıklık Karşıtı Bakım Kremi, zengin içeriği sayesinde kızarıklığı anında maskeler ve tekrar oluşmasını engeller. Aynı zamanda cildi nemlendirir, yatıştırır, yanma duygusunu ve gerginliği azaltır.

Isotéliale serisinin günlük cilt temizliğinde kullanabileceğiniz Isotéliale İzotonik Temizleme Suyu ise kızarmaya eğilimli, duyarlı ciltler için idealdir. Göz ve dudaklar dahil tüm yüz bölgesinin temizliğinde kullanabileceğiniz Isotéliale İzotonik Temizleme Suyu durulama gerektirmez, cildin bütünlüğünü korur ve rahatsızlık hislerini ortadan kaldırır.

En ağır makyaj temizliğinde bile rahatlıkla kullanabileceğiniz Isotéliale Makyaj Temizleme Yağı ise cildinizi nazikçe temizler, en ağır makyajda bile tam etki gösterir. Minimum etken madde ile formüle edilen Isotéliale Makyaj Temizleme Yağı ciltte yağlı tabaka bırakmaz.

Noviderm’in Isotéliale serisi, hem hassas cildinizin sağlıklı görünümüne kavuşmasını sağlar, hem de size yumuşak ve bakımlı bir cilt sunar. Siz de “Cilt Hassasiyetine Son!” demek istiyorsanız, Noviderm’in Isotéliale serisi ile mutlaka tanışın!


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT