Hassas Ciltlere Özel Jojoba Ve Aloe Vera Yumuşaklığı

Alışveriş Alışveriş Hassas Ciltlere Özel Jojoba Ve Aloe Vera Yumuşaklığı

Tarihler: 18 Mayıs 2010 Salı ~ 18 Haziran 2010 Cuma

Firma: Fresh’n Soft

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2010 ~ Haz 18, 2010

HASSAS CİLTLERE ÖZEL JOJOBA VE ALOE VERA YUMUŞAKLIĞI

Türkiye’nin ıslak temizlik mendili alanında ilk ve öncü firması Fresh’n Soft, normal / karma ve kuru / hassas ciltler için yaşlanmayı geciktirici özelliğe sahip makyaj temizleme mendilleri ile tüketiciye pratik ve hijyenik çözümler sunuyor.

Hassas Ciltler İçin Aloe Vera Yumuşaklığı…
Fresh’n Soft’un kuru ve hassas ciltler için özel olarak geliştirdiği makyaj temizleme mendili ise, cildi temizlerken bu cilt yapısının özel ihtiyaçlarına cevap veriyor.
İçeriğindeki jojoba yağı ve aloe vera özü sayesinde derinin yenilenmesini desteklerken, cildi besliyor ve nemlendiriyor. Aynı zamanda cilde yumuşak bir görünüm sağlıyor ve cildi sıkılaştırıyor.

Geliştirilmiş Özel Formül…
Fresh’n Soft’un normal - karma ve kuru - hassas ciltler için özel olarak geliştirdiği makyaj temizleme mendilleri; E vitamini ile cildin pürüzsüz, esnek ve ipeksi bir yapıya kavuşmasına imkan veriyor, F vitamini ile kırışıklık oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor ve A vitaminiyle ise yorgun cilt hücrelerini harekete geçirerek, cildin dayanıklılığını artırıyor.
Fresh’n Soft’un makyaj temizleme mendilleri, etkili formülü ve petek dokulu yüzeyi sayesinde boyun ve göz bölgesini tek bir adımda temizleyerek, cilde yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor.

Su geçirmez veya uzun süre dayanan makyaj yapılmış olsa bile yüzü, gözleri ve dudakları mükemmel bir şekilde nazikçe temizlerken, cildi canlandırıyor ve cildin esnek, ipeksi bir yapıya sahip olmasını sağlıyor.

Fresh’n Soft’un makyaj temizleme mendilleri ile mükemmel şekilde temizlenen cildiniz canlı ve sağlıklı bir görünüm kazanıyor.
Fiyatı: 5.5 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT