Hayatınızın Sonuna Kadar Refah ve Mutlu Yaşamak için, Sevgililer Günü`nde BES Hediye Edin

Alışveriş Alışveriş Hayatınızın Sonuna Kadar Refah ve Mutlu Yaşamak için, Sevgililer Günü`nde BES Hediye Edin

Tarihler: 12 Şubat 2007 Pazartesi ~ 14 Şubat 2007 Çarşamba

Firma: Anadolu Hayat Emeklilik

Telefon: 444 55 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2007 ~ Şub 14, 2007

HAYATINIZIN SONUNA KADAR REFAH VE MUTLU YAŞAMAK İÇİN, SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE BES* HEDİYE EDİN

Sevdiği insanla hayal ettiği hayatı yaşamak için emekliliğini bekleyenler, gelecekte refah ve mutluluk içinde yaşamayı dileyenler. Yarınlarını güvence altına almak isteyen ama nereden başlayacağını bilemeyenler. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiğiniz kişiyi “*Bireysel Emeklilik Sistemi” ne dahil etmek, yarınlarınızı güvence altına almak için en güzel ve anlamlı başlangıç.

“Bireysel Emeklilik Sistemi”nin zirvedeki ismi Anadolu Hayat Emeklilik, Sevgililer Günü’nde farklı bir hediye alternatifi olarak kişiye özel hazırlanan emeklilik planlarından birini bu sevgililer gününde de öneriyor.

Türkiye’de geleceği düşünerek hareket edenlerin kadınlar olduğunu, onların da özellikle son dönemde sevdiklerine emeklilik planı aldığını belirten Anadolu Hayat Emeklilik, erkeklerin bu özel günde eşlerine “Ev Hanımları Emeklilik Planı” hediye etmelerini öneriyor.

Anadolu Hayat Emeklilik’ in ayda ortalama 98 YTL’den başlayan katkı payları, Ev Hanımları Emeklilik Planı’nda 55 YTL’ye kadar düşüyor. Planlar, 24 saat tıbbi yardım, ambulans ve sağlık kuruluşlarında indirim gibi ek imkanlar da sağlıyor.

Ev Hanımları Emeklilik Planı hakkında:
“Ev Hanımları Emeklilik Planı” beklenmeyen üzücü durumlarda ödemeleri üstlenerek kadınların geleceği için tam güvence sağlıyor. Planı alan kadının eşinin ölmesi ya da sakatlanması durumunda ödemeleri Anadolu Hayat Emeklilik üstleniyor. Planı alan kadın bekarsa, sakatlanması durumunda ödemeler yine Anadolu Hayat Emeklilik tarafından yapılıyor. Bu plan dahilinde ücretsiz 24 saat tıbbi yardım, ambulans ve doktor hizmetinin yanı sıra, çok sayıda sağlık kuruluşunda özel indirimler de kadınların hizmetine sunuluyor.

Bu planın en önemli özelliği yaşlara göre ödenen katkı payı tutarlarının belirlenmiş olması. 18-34 yaş arasında 55 YTL; 35- 41 yaş arasında 77 YTL ve 42 yaş ve üstü 99 YTL ödeyerek hanımlar bu sisteme dahil olabiliyor.

Bu çok özel emeklilik planına sahip olmak ve detaylı bilgi almak isteyenler, www.anadoluhayat.com.tr adresine başvurabilir veya 444 55 00 numaralı telefonu arayabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT