Hazırgiyimin Süpermarketi Max’te “Babalar Günü Hediye’si Sizden, Sizin Hediyeniz Max’ten”

Alışveriş Alışveriş Hazırgiyimin Süpermarketi Max’te “Babalar Günü Hediye’si Sizden, Sizin Hediyeniz Max’ten”

Tarihler: 16 Haziran 2009 Salı ~ 23 Haziran 2009 Salı

Firma: Max

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2009 ~ Haz 23, 2009
Hazırgiyimin Süpermarketi Max’te “Babalar Günü Hediye’si Sizden, Sizin Hediyeniz Max’ten”
Türkiye’deki ilk mağazasını Pendik Neomarin Alışveriş Merkezi’nde açan, hızlı ve hesaplı moda segmentinin Türkiye’deki temsilcisi Max Fashions Babalar Günü’ne özel düzenlediği kampanya ile hem babanızı hem de sizi çok mutlu edecek. Max mağazasından 13-23 Haziran tarihleri arasında Babalar Günü’ne özel olarak hazırlanan erkek reyonundan yapacağınız 30 TL ve üzeri alışverişleriniz sonucunda diğer reyonlardan kasada anında yüzde 25 indirim kazanacaksınız.

Her yıl Haziran ayının 3. Pazarı kutlanan Babalar Günü heyecanı başladı. En değerli varlığınız babanıza hem ihtiyacını karşılayacak hem de zevkine hitap edecek hesaplı ve çok çeşitli ürünü Pendik Neomarin Alışveriş Merkezi’nde yer alan Max mağazasında bulacaksınız. Max’ten 13-23 Haziran tarihleri arasında gömlekten pantolona, şapkadan cüzdana kadar yapacağınız 30 TL ve üzeri alışveriş size diğer reyonlardan anında %25 indirim kazandıracak.
Max mağazasında Babalar Günü’ne özel olarak hazırlanan erkek reyonundan babanız için günün modasına uygun renk alternatifleriyle, rahat ve kullanışlı pek çok ürünü hesaplı fiyatlarla bulacaksınız. Babanıza hediye alırken kazanacağınız indirimle bebek, kadın, çocuk, genç ve hamile giyim reyonundan indirimli alışveriş yapabilecek ve iki kez kazançlı çıkacaksınız.
Tüketiciye en hesaplı, şaşırtıcı fiyatlarla en güncel modayı sunan Max, Pendik Neomarin Alışveriş Merkezi’nde sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT