Hediye Alma Alışkanlıklarınız MagicGift İle Değişiyor

Alışveriş Alışveriş Hediye Alma Alışkanlıklarınız MagicGift İle Değişiyor

Tarihler: 15 Nisan 2011 Cuma ~ 15 Mayıs 2011 Pazar

Firma: MagicGift

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2011 ~ May 15, 2011

Hediye alma alışkanlıklarına yepyeni bir boyut kazandırmaya hazırlanan magicgift.com ile sevdiklerinize uygun hediye seçme derdi artık sona erdi.

Birbirinden farklı ve eğlenceli deneyimlerden oluşan ve bir hediye paketi olan MagicGift, kısa zamanda sahip olduğu alternatifli paket seçenekleriyle özel günlerin vazgeçilmez hediyesi olmaya hazırlanıyor. Hem sevdiklerinize hem de onlarla birlikte kendinize farklı deneyimler yaşatabilmek için her pakette birbirinden heyecan verici hediyeleri MagicGift sizleri yormadan bir araya getiriyor. Farklı zevklere aynı anda hitap edebilen MagicGift paketlerinde yer alan hediye alternatiflerinden bir tanesi tam size ya da sevdiklerinize göre.

Bugüne kadar yapmayı planladığınız ama ertelediğiniz ne varsa artık MagicGift paketleri sayesinde size çok yakın. MagicGift’in birbirinden zengin alternatifleri birarada sunduğu Süper, Mega ve Ultra Hobi Paketleri’nde sunulan hediyelerden bir tanesine ulaşmak çok kolay ama arasından seçmek çok zor.

İster Kapoera’dan Hip-Hop’a, Oryantalden, Salsa’ya uzanan dans kurslarından birisine katılın. Dilerseniz Pilates kursu ile daha sıkı bir vücuda sahip olun, dilerseniz Web tasarımından fotoğraf eğitimine uzanan farklı eğitimler alın. Mutfak atölyelerinde sufle, ekmek veya çikolatadan tuzlu tartlara kadar farklı içeriklerden birini tercih ederek yemek yapma sanatını öğrenin. Her zaman çalmayı hayal ettiğiniz müzik aletini ile tanışın ve seçeceğiniz kursu ile hayalinizi gerçekleştirin. İsterseniz Ebru sanatının derin dünyasında girin, isterseniz bugüne kadar fırsat bulamadığınız yoga ve bale eğitimilerine katılın.

MagicGift’in sizlere sunduğu Hobi Süper, Hobi Mega ve Hobi Ultra Paket’lerinde bulunan seçeneklerinden bir tanesini magicgift.com adresinden seçin, sadece bir tık uzağınızda duran yüzlerce deneyime ve hediye alternatifinden bir tanesine vakit kaybetmeden sahip olun.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT